Dingen die ik ga doen in de lente


De lente is in het land en dat wilt zeggen dat het tijd is voor een nieuwe, seizoensgebonden bucketlist. Wie het zich nog herinnert weet dat ik had gezegd dat deze artikeltjes er vanaf nu een beetje anders zouden gaan uitzien, maar dat doen ze nu nog niet. Lees hieronder waarom.

Ik wil het er niet over hebben, maar de situatie heeft natuurlijk voor mij ook een hele hoop dingen in de war gegooid. Ik doe achter de schermen wel echt mijn uiterste best om er wat van te maken en positieve content te creëeren, want ik vermoed dat we allemaal wel wat meer positieve content willen lezen. 

Wat er wel nog op de planning staat voor deze lente lees je hier, moest je  nog op de hoogte willen blijven van updates, kan je die altijd checken rechts in de sidebar. 


✖  Naar een concert gaan --> als die niet wordt afgelast...
✖  Een lenteschoonmaak houden
✖  Mijn scriptie (eindelijk) afmaken
  Mijn eerste semester in het CVO afronden
  3 boeken lezen
  Een nieuwe (ontzettend leuke) rubriek verder uitwerken 
  Twee nieuwe  samenwerkingen delen
  Het laatste interview voor mijn scriptie afnemen

Probeer ondanks de omstandigheden zo veel mogelijk te genieten van de lente en het leven, you got this! 

Liefs, 
Amber

Zijn er dingen die jij nog op de planning hebt staan deze lente?

2 opmerkingen

  1. oeeh klintk allemaal kei tof :) succes met je scriptie alvast! ik hoop ook zo dat het concert van harry styles waar ik wss naartoe ga niet wordt afgelast! ging jij naar dua lipa?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks lieverd! Als ik nog eens een gesprek heb met het universum, zal ik haar vragen of ze Harry ook nog wilt laten doorgaan (😜) Nee, ik ga normaal gezien naar Camila Cabello.

      Verwijderen