Mini kamer makeover (met fotocadeau.nl)

Ik vind het zo nu en dan wel eens leuk om iets nieuw te doen met mijn kamer. Je weet wel, om een nieuwe vibe naar binnen te halen en zo. Zeker nu we zoveel tijd thuis besteden, zag ik het al helemaal zitten om mijn kamer een kleine makeover te geven. Benieuwd naar hoe ik een nieuwe vibe creëerde in mijn kamer?

Op de muur waar mijn bed tegenstaat, ben ik eigenlijk nog steeds verliefd. Daar staat namelijk nog steeds mijn gigantisch grote wereldkaart die ik in 2018 heb gekregen. Ondertussen vergezeld door Gumusservi (mijn calathea). 

Aan de kant van mijn bureau, wilde ik eigenlijk toch wel het een en het ander veranderen. In januari begon ik daar met het creëren van een vision board, maar daar was ik ondertussen wel alweer op uitgekeken. Alsof het zo moest zijn kreeg ik een mailtje van fotocadeau.nl  met de vraag of ik hun nieuwe muurdecoratie wilde ontvangen. 

Niet veel later haalde ik mijn vision board naar beneden om ruimte te maken voor mijn nieuwe foto collage. Zoals je ziet ben ik gegaan voor zo weinig mogelijk kleur en foto's die ik maakte met mensen die me nauw aan het hart zijn. 

Wat ik zo leuk vind aan deze hexagons, is dat de collage super makkelijk uit te breiden is, maar ook dat ik ze weer heel makkelijk van de muur kan halen wanneer ik andere foto's wil ophangen of een nieuwe collage vorm wil creëren. Daarnaast zijn de hexagons ook nog eens te bestellen in verschillende maten waardoor je kan spelen met verschillende grootes op je muur. 
Volgens mij zijn deze hexagons de perfecte manier om de wel bekende picture wall naar het volgende niveau te tillen, maar misschien heb jij liever een foto op canvas of wil jij een grote wereldkaart zoals die van mij? Wat je ook verkiest, dit is de perfecte moment om al die mooie foto's van jouw een leuk plekje te geven in je huis. 
🚰

Om het hoekje nog leuker te maken, heb ik de plantjes die op mijn schoenenkast staan een beetje herschikt. Stiekem zou ik wel nog een grotere plant willen die het gezellig vind om zo dicht bij een raam te staan voor naast de lepel plant, want die kleintjes mogen dan wel super leuk zijn, de muur opvullen doen ze jammer genoeg niet echt. 

Kleine recensie en praktische info van de hexagons zelf:
 • Ook dit keer was de service van fotocadeau weer enorm vriendelijk.
 • De foto's zijn super makkelijk te bevestigen dankzij de plakstrips die mee worden opgestuurd.
 • Met de code MP50 krijg je momenteel 50% korting op je aankoop (dit is GEEN affiliatie code) 
 • Door de drukte die er momenteel heerst op het postkantoor kan het iets langer duren tot je je paketje binnen hebt, maar dat heeft niets te maken met fotocadeau zelf, zij verzenden je pakket namelijk enorm snel. 

Disclaimer: Dit artikel is mogelijk gemaakt door een samenwerking met fotocadeau.nl. Dit houdt in dat ik het product waar ik over schrijf gratis heb gekregen in ruil voor dit artikel. Dit beïnvloedt mijn mening over het product echter niet.  

4 opmerkingen

 1. Vind het zelf ook veel leuker dan die klassieke rechthoeken die je altijd overal ziet. Er zit trouwens ook een dingetje in waarmee je alle hexagons even ver en evenwijdig van elkaar kan ophangen. Dat heb ik zelf niet gebruikt omdat ik ze meer uit elkaar wilde hangen, vandaar ook dat ik dat vergeten melden ben... Super handig wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, die hexagons vind ik nu eigenlijk ook wel echt nog cool, vooral omdat je het nog kan uitbreiden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé! Dat vind ik er zelf ook heel leuk aan. Mocht er oorspronkelijk 9 uitzoeken, maar heb er twee voor mijn oma gekozen. Zo kan ik de volgende keer misschien wat grotere hexagons uitzoeken en wat afwisselen in formaat. Denk echt dat dat er super leuk gaat uitzien.

   Verwijderen