Op stap met Marthe en een kapotte SD-kaart

©Marthe
Vorige vrijdag was het dan eindelijk zo ver. De tweede keer dat ik een van mijn beste blogvriendinnetjes in het echt zou zien. Marthe of Marthistiek is zoals de titel van haar blog al doet vermoeden een artistiek persoon met een liefde voor fotografie. Het was dus niets voor niets dat ik haar door heel Antwerpen sleurde om haar de fotogenieke plekken van mijn koekenstad te laten ontdekken. 

Vlak nadat ik met Marthe had afgesproken dat we zouden meeten, ben ik meteen begonnen aan het uitstippelen van een route waardoor we alle plekjes die Marthe nog nooit gezien had kon bezichtigen. Hierdoor gingen we naar de Botanische tuin (waar we tot onze teleurstelling niet zo veel bloemetjes meer konden vinden), het MAS, de fietsbrug en de voetgangerstunnel. Eten deden we bij Ons Suzanne een super gezellig plekje vlak bij park spoor noord. We genoten en maakte foto's op zo veel verschillende leuke plekjes dat ik na al dat wandelen wel erg blij was toen ik op mijn bed kon ploffen. 
©Marthe


De foto's bewerken was iets waar ik erg naar uit keek om de volgende dag te doen, dus toen ik met heel veel enthousiasme achter mijn laptop kroop om mijn foto's te bekijken was de teleurstelling extra groot. Mijn SD-kaartje bleek defect te zijn waardoor de foto's die ik maakte verdwenen waren. Gelukkig mocht ik van Marthe een paar fotootjes van haar gebruiken voor dit artikeltje.
Lieve lieve Marthe, bedankt voor de super toffe dag. Je bent geweldig! 

Liefs, 
Amber

6 opmerkingen

 1. aahhh amber zo lief allemaal!! ik vond het echt een geweldige dag! als ik terug ben moeten we sowieso nog eens afspreken! met dan idd een werkend sd kaartje haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo fijn dat jullie samen op stap gingen!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa het was echt heel leuk! Moeten wij ook eens doen he ;)

   Verwijderen
 3. Wat leuk om te lezen. En geheugenkaartjes die je in de steek laten zijn altijd vervelend. Wellicht dat je ze nog kan redden met een recovery programma?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief! Daar had ik nog niet aan gedacht, maar ik zal het eens proberen. Bedankt :)

   Verwijderen