#B💋ss the playlist 🎶

Zoals je wel al weet, is muziek een groot deel van mijn leven en zou ik niet meer zonder kunnen. Ik maak dan ook voor bijna elke gelegenheid een aparte playlist, gewoon omdat het kan. Vandaag leek het me leuk om jou wat motivatie toe te sturen met deze nieuwe playlist. 

Met deze boss playlist krijg je een enorm goed gevoel tijdens het werken. Hij motiveert je niet alleen, maar zorgt ook voor een zelfvertrouwen boost en is dus ook perfect voor momenten waarop je die boost nodig hebt. 
🚰


De playlist is een combinatie tussen 'oude' en nieuwe muziek met liedjes die gezongen worden en wordt geregeld aangevuld, dus vergeet hem zeker niet te volgen en bij te dragen door hieronder jouw favoriete power song te delen.

Welk nummer uit de lijst is jouw favoriet? 

"She turned her can'ts into cans and her dreams into plans." 

Ook leuk om te lezen: Ambers Confidence Boost 🎶

5 opmerkingen

 1. most girls van hailee steinfeld is een liedje vol girlpower die moet er zeker nog bij ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah! Zo tof al die girlboss-artikeltjes ☺ ik ben grote fan, Amber! Oh enneeeeuh: "who run the world? Girls!!!" deze topper van Beyoncé mag je ook absoluut niet vergeten! ☺❤

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vreselijk dat ik daar nog niet aan gedacht heb! Blij dat je mijn nieuwe content leuk vindt :e
   Liefs,
   Amber

   Verwijderen
 3. Aah leuke lijst!! Er zijn meerdere liedjes uit deze lijst die ik leuk vind, niet eentje haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zalig idee!! Ga zeker je playlist eens afspelen :)

  BeantwoordenVerwijderen