5x YouTubers die je moet bekijken als je een girlboss wil worden

Nu iedereen gretig gebruik maakt van social media, is iedereen op zoek naar het perfecte, gelukkige leven. We kwijlen weg op die perfecte Instagram plaatjes terwijl we zelf languit op de bank liggen om dan verdrietig te worden over het feit dat ons leven er niet zo uit ziet. (Ik pleit schuldig) Maar waarom nog wachten als je vandaag kan beginnen werken aan dat leven dat jij zo graag wil? 


Ik ben niet het type dat Facebook opent om naar van die belachelijke meme's te kijken waar ik waarschijnlijk een jaar geleden ook al die ene vriendin in heb getagd om dan weer uren naar van die onnozele filmpjes te kijken van katten die schrikken van een komkommer. Niet meer in elk geval, ik spendeer heel veel tijd op social media, met name om inspiratie te zoeken voor artikels en om motivatie uit te halen. Er bestaan op social media zo veel verschillende mensen die je helpen met het bereiken van wat jij later wil worden dat ik waarschijnlijk nog wel een hele hoop van deze artikels op jullie ga loslaten, maar vandaag deel ik 5 YouTubers die je moet bekijken als je een girlboss wil worden. 


Ze maken alle vijf (6) hetzelfde soort motivatie video's, maar doen dit wel elk op hun eigen manier en geven je op die manier toch ook weer een ander soort motivatie. Kan je nog volgen? Ze motiveren mij niet alleen om zelf aan het werk te gaan, maar ook om zelf ook andere aan te zetten tot actie (vandaar dus die nieuwe twist op mijn blog). 

Wat ik van hen geleerd heb? 
- Dat je social media ook kan gebruiken voor nuttige doeleinden. 
- Dat iedereen gewoon kan doen wat hij/zij zelf wil.
- Dat je niet bang hoeft te zijn om je dromen na te jagen.
- Dat het bereiken van je dromen niet vandaag op morgen kan en dat er veel werk voor nodig is. 
- Dat je met heel wat kleine stapjes iedere dag al een heel eind vooruit bent. 
- ... 

En jij, uit wie haal jij je girlboss motivatie? 


Een reactie posten