Wat ik wil dat mei mij brengt

Een zwart-wit foto van mijn schaduw.
April is voorbij gevlogen wat wil zeggen dat de laatste volle maand van het schooljaar van start is gegaan. Ik vind het best jammer, want ik kan de tijd die ik dit jaar verspilt heb helaas niet terug verdienen en daar ga ik deze maand waarschijnlijk de gevolgen van dragen. Daarom stel ik deze maand niet al te veel doelen op voor mezelf.

Geniet van elk vrij moment.

Omdat ik deze maand niet veel vrije momenten ga hebben, wil ik 10x zo hard genieten van de vrije momenten die ik wel nog vind. 

Denk aan jezelf.
Ik ga proberen om deze maand vooral even aan mezelf te denken, want ja, ik ben nu eenmaal het type meisje dat meer met anderen bezig is en ook dat kan ik deze maand even niet gebruiken. 

Mei wordt een enorm drukke maand, er moeten spreekbeurten afgelegd worden, onderzoeken geschreven worden, tekorten worden opgehaald, de eindexamens moeten worden voorbereid en daarom nu alvast mijn excuses als ik deze maand een beetje afwezig ben. 

Wat zijn jouw doelen deze maand? 

3 opmerkingen

  1. Succes Amber! Het komt allemaal wel goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie doelen! Belangrijk om jezelf niet te vergeten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel veel succes met je schoolwerk & je doelen! Gewoon af en toe eens een reminder in je gsm zetten en dan gaat het vast vanzelf. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen