#Roos

Dus het is Roos, dat mensje hier boven op de foto ben ik. Met een lichte obsessie voor gele kleding (voorbeeldje, gele regenjassen die vindt iedereen toch leuk?!) en met meestal mijn camera bij de hand ga ik door het leven. Een kast vol met zonnebrillen en met een gigantisch haardilemma zit ik opgescheept. Dat is dus een beetje wie ik ben, Roos blogger op So it's Rose.

Vanaf Januari 2016 blog ik vrolijk, luchtig en een tikje sarcastisch op mijn kleine blogje. Het begon als klein projectje maar is uitgegroeid tot een dagelijkse bezigheid en grote hobby. Fotograferen vindt ik echt fantastisch, er is niks wat ik liever doe! Mijn spelling en grammatica kan wel een opkrikbeurt gebruiken en ontvang dan ook graag tips en opmerkingen omdat ik gewoon te snel en te slordig schrijf (of liever gezegd op mijn toetsenbord ram).

Ik kom uit Nederland en ben dan ook een echte kaaskop. Ik schuif met gemak 3 broodjes kaas naar binnen, heerlijk! Als klein kind at ik al niks anders.
Mijn grootste droom? Ik zou later graag van het bloggen mijn beroep maken, daar ben ik gewoon het liefst mee bezig! Ook zou ik graag ooit nog een eigen YouTube kanaal oprichten om ook hier mensen te kunnen bereiken en te inspireren. Maar ook lijkt het mij heel gaaf om vaker andere mensen voor mijn lens te hebben. Het lijkt mij gewoon zo tof dat mensen jou speciaal vragen om foto's te maken.

Op dit moment zit ik in de 3e klas op de middelbare school. Hier zit ik op het VWO wat nog knap lastig is en waar ik mij dan ook goed voor in moet zetten wil ik overgaan naar de 4e dit jaar.

Sinds November heb ik niet meer alleen 2 jongere zusjes maar heb ik nu ook een broertje! Er zit wel 14 jaar verschil tussen ons maar wat is het leuk zeg. Hij is nu nog zo lief en vooral nog zo klein.
Gemiddeld zit ik per dag denk ik zo'n 2 uur achter mijn pc. Bloggen heeft echt heel veel impact gehad op mijn leven. Ik lees nu ook zoveel meer blogs als dat ik voorheen deed. Het lijkt mij nu ook nog heel tof eens andere bloggers te ontmoeten. Wel heb ik eens eerder een meeting gehad met 3 andere bloggers maar ik zou Amber ook erg graag nog eens in het echt ontmoeten!

Dit artikel schrijven vond ik echt leuk om te doen, nu nog hopen dat het ook leuk was om te lezen. Het lijkt mij heel leuk als je ook eens een bezoekje neemt op mijn blog en ik zeg je, abonneer je even op Amber haar blog dat heeft ze echt verdiend. En wie weet tot snel.

Liefs,
Roos • So it's Rose

3 opmerkingen