En daar is het dan!

Blad papier met daarop een quote op een marmeren achtergrond en een plantje op de voorgrond.
Geluk vinden in kleine dingen, het is niet alleen iets supermooi, het is ook nog eens enorm belangrijk. Daarom presenteer ik jullie vandaag met heel veel plezier 'Project Happy Me'. Een project waarin iedereen die mee doet de opdracht krijgt om te schrijven over de dingen die hem/haar gelukkig maken. 

De reden van deze opdracht is om de deelnemers te laten stilstaan bij wat hen echt gelukkig maakt. Dit om in een maatschappij die vaak gericht is op negatief nieuws ook eens te kijken naar de positieve aspecten van het leven. 

Hiermee wil ik ook de niet-deelnemers inspireren om eens stil te staan bij wat hen gelukkig maakt als ze het even niet meer zien zitten. Verder hoop ik dat we doormiddel van dit project elkaar kunnen inspireren en kunnen steunen op momenten die overspoeld worden door negativiteit. 

Wat mij altijd gelukkig kan maken, is muziek en daarom heb ik (alweer) een lijst gemaakt op Spotify vol met vrolijke nummers waar ook jullie een steentje aan mogen bijdragen door mij jullie favoriete nummers te sturen. 
Denk jij op dit moment "Hey, ik wil ook meedoen aan dit project." Voel je dan vrij om mij jouw artikeltje door te sturen. 

Vanaf nu vind je iedere donderdag een artikel geschreven voor mijn project. 


Ik hoop dat jullie er net zo van gaan genieten als ik. 


Tot donderdag met het eerste artikel van mijn nieuwe project!


Iedereen die wilde meewerken aan het realiseren van dit idee, ik wil jullie enorm hard bedanken! Ook wil ik de persoon die mij op dit idee gebracht heeft ook even bedanken (ookal ben ik niet zo zeker dat die persoon dit leest) en dan nog even iedereen die keer op keer de moeite neemt om mijn artikels te lezen. Jullie zijn stuk voor stuk schatten naar mijn hart. 

❤❤❤

1 opmerking