#Anouk

Hey allemaal en welkom op Ambers things het blog van Amber, 
Ik ben Anouk en blog zelf ook.
Ik ga het in dit artikeltje hebben over mijn interesses, in het kader van het nieuwe project "project happy me". Dus we zullen er maar eens aan beginnen. Ik hou vooral van mode,eten en muziek. Dit zijn de dingen die mij gelukkig maken. Daardoor ben ik er ook vaak mee bezig, het meeste met mode. Vandaar ook mijn blog, ik blog over mode en probeer andere mensen leuke outfits te tonen. Mensen die totaal niets met mode hebben zullen mijn blog dus zeker niet bekijken, maar ik word hier gelukkig van. Ik hou ervan om kleuren en verschillende stijlen te combineren. Het is altijd een kleine uitdaging om van kledingstukken die je al wat langer in je kast hebt hangen, een toffe nieuwe combinatie te maken. Of om eens iets nieuws te combineren met een iets wat ouder element uit je kast, het leuke hieraan is dat je andere mensen niet steeds dezelfde outfit moet tonen en dat ze misschien sneller zullen denken dat je iets nieuws aan hebt. Het leuke aan kleding combineren is ook dat je bijvoorbeeld een zeer goedkoop stuk kan dragen met een duurder stuk. Waardoor je er toch zeer chique kan uitzien zonder te veel geld te moeten uitgeven. 
Met muziek ben ik nu minder bezig, ik heb er vroeger wel wat mee gedaan door mee te doen aan optredens en ik heb een tijdje piano gespeeld. Ik luister heel graag naar muziek en zing nog altijd graag, maar momenteel niet meer voor publiek.

Mijn interesse over eten gaat niet zo heel ver, ik wil wel graag gezond eten. Maar ik let er niet heel hard op. Ik vind mezelf daar ook nog te jong voor om er echt op te letten en bv. te diëten ofzo. Je moet vooral genieten, sporten en niet overdrijven met ongezonde dingen (ook al is dat niet altijd zo simpel 😉 ). 


Zo ik hoop dat jullie het een beetje interessant vonden en dat jullie zeker nog eens verder kijken op de website van Amber, en misschien ook eens naar de mijne gaan kijken 😉  hier is de link: Anouk Arntz

1 opmerking