Stukjes tekst met een betekenis

We luisteren allemaal naar muziek, maar staan we ook allemaal echt stil bij de lyrics? Ben ik de enige die mij soms heel aangesproken voelt door de teksten van muziek? Als ik een kutdag heb, gebeurt dat het vaakst en vandaag heb ik eens zin om mijn favoriete stukjes uit enkele liedjes met jullie te delen en ook het verhaal erachter. Want ja, dit is weer zo een Amber dingetje en het is niet iets wat je elke dag op blogs leest.

Remedy - Adele
Ik ben een meisje waarbij al haar vrienden en vriendinnen terecht kunnen met problemen en andere dingen en dat maak ik ook altijd heel duidelijk. Als ik merk dat het niet goed gaat met hun ben ik meestal de eerste die zal vragen wat er aan de hand is, vaak zeggen ze dan dat er niks is en uiteindelijk liggen we tot 2uur in de nacht berichten te sturen terwijl we praten over het probleem. 

Kindly calm me down - Meghan Trainor
ondanks het feit dat ik zelf altijd voor iedereen klaar sta, heb ik zelf ook wel af en toe iemand nodig die voor mij klaarstaat. En eerlijk gezegd, dit is gewoon zo'n enorm mooi liedje! 

Moon and back - Alice Kristiansen 
No boyfriend, no comment. 

Water under the bridge - Adele 
Ik vind dit gewoon echt een heel mooi liedje en dit stukje zing ik altijd luidkeels mee. Waarom net dit stukje? Wie zal het ooit weten? ;) 

Bring it on home - Nick Lopez, Abstract, Jacoby en Carly butler
Wanneer ik me even slecht voel, is dit √©en van de liedjes die mij troost bieden. Het is ook gewoon waar, je hoeft niet bang te zijn, alles komt goed. 

Als ik eerlijk ben, kan ik nog zo veel stukjes tekst geven die ik mooi vind of waaraan een betekenis zit, maar dan wordt het artikel gewoon veel te lang. Als jullie willen, kan ik hier wel een 2de artikeltje over maken. 

Welk stukje tekst uit een bepaald liedje vinden jullie het mooist?

1 opmerking