Even iets kort dat je moet lezen.

Het is vandaag 12 juli en zoals ik heb belooft maak ik vandaag de winnaar van de winactie bekend. Ook heb ik nog een aantal ander dingen die ik met jullie wil delen, ik maak van dit artikel gewoon even een artikel vol mededelingen en gedachtes en hopelijk vinden jullie dat een beetje leuk.
Zoals jullie wel gemerkt hebben is het al een tijdje geleden dat ik een video heb gemaakt. Dit had te maken met school en de examens. Toen ik eindelijk weer tijd kreeg om video's te maken ging mijn computer kapot en had ik dus geen videobewerkingsprogramma, maar er is goed nieuws, sinds gisteren heb ik een bewerkingsprogramma en vanaf dinsdag komen er weer video's online.

In augustus staat er iets heel leuk aan te komen, maar daar ga ik jullie later meer over vertellen, dus houd mijn blog zeker in de gaten.

En dan nu de bekendmaking van de winnaar of moet ik zeggen winnares? Sterre Meulders van het blog Sterchique mag dit giveaway pakket binnenkort bij haar thuis verwachten. Gefeliciteerd!

Oké, dit was gewoon een dikke vette puinhoop aan mededelingen maar ik wist niet goed hoe ik ze anders moest vertellen dus ja.

Tot donderdag lieve schatten!

1 opmerking

  1. Oooooh Amber, ik ben echt super happy! Ik kan al niet wachten tot het binnen is Xxx

    BeantwoordenVerwijderen