Memorie #8

Juni zit er alweer op en dat wil zeggen dat het tijd is voor vakantie! Toch wil ik nog even terugkijken op mei en juni voordat het schooljaar er echt helemaal opzit.

MEI 2016
Begin mei genoot ik, samen met mijn liefste vriendinnetjes van een verlengd weekend. Dit met een geweldig slaapfeestje voor de verjaardag van Lotte (eerste foto), zij werd namelijk 16 en dat moest gevierd worden! 
In mei was er aan feestjes geen gebrek want ook mijn kleine prinsesje was jarig. Dit werd gevierd met een heus Hawaii feestje en ooh wat was het leuk! 

JUNI 2016
Wanneer iemand aan mij vraagt wat is het eerste dat in je opkomt als ik zomer zeg, dan zijn dat vast en zeker watermeloenen, daarom kon een watermeloen uitlepelen toen het nog goed weer was ontbreken. 
Om te vieren dat de examens voorbij zijn, trokken Mirte en ik na ons laatste examen naar de Mirlo's en dat was weer (zoals altijd) gezellig. 
En ook in Juni werd er feest gevierd want mijn blog bestaat nu dus 1 jaar, kaarsjes werden uitgeblazen en ik voelde me zelf ook al helemaal jarig. Op de onderste foto waren we het kaarsje een beetje vergeten waardoor de helft van het stuk taart al op was. Doen jullie al mee aan de giveaway?


En dat waren dan alweer mijn 2 laatste maanden op school. Ik heb natuurlijk niet alleen feest gevierd, ik vond enkel niet echt mooie foto's. Hoe hebben jullie de laatste maanden school gevierd?


3 opmerkingen