Throwback Thursday

Van baby tot peuter, van peuter tot kleuter en van kleuter naar de lagere school, alles werd vastgelegd in fotoboeken (lees: het middelbaar doe ik er even niet bij want dat is iets te recent). Nog niet zo lang geleden zocht ik een dekentje in mama's kast en vond ik toch zeker 5 à 6 fotoboeken waar mijn kindertijd is in vastgelegd. Dat dekentje had ik immer niet meer nodig, ik trok de boeken uit de kast en heb er uren in zitten bladeren. Toen vond ik het een super leuk idee om er enkele met jullie te delen in dit artikel. Ik koos er 9 uit, kijken jullie mee? 

Geen tut voor mij, die vingers zijn lekker genoeg. 
Ik geloof dat ik hier net wakker werd, ik weet het niet maar ik vind het wel super schattig. 
Hoe mega schattig is deze foto? Ik ben echt helemaal verliefd op deze foto, wat vinden jullie?
We vierde vandaag mijn 3de verjaardag in de eerste kleuterklas bij juf Anneleen.
Krijten bij de buren in een tuinbroek en een roze T-shirt, zonder zorgen en giechelend over onze blauwe vingers. Hoe leuk zou het zijn als we voor 1 keer de tijd konden terugdraaien?
We gingen een hondje kopen, dit was Piraat met zijn "ooglapje". Het hondje dat wij kozen hebben we Broady genoemd. 
3 keer raden welke feestdag het hier was. Ja inderdaad, Pasen! Mijn op een na laatste favoriete feestdag, de feestdag vol chocola. Het knuffeltje dat ik vast heb is mijn geboorte knuffel en ja, die heb ik nog steeds. Hebben jullie jullie geboorteknuffel nog? 
Deze foto is echt 1 van mijn favoriete, ik heb zo hard gelachen met dat ondeugende snoetje van me. Rarara, wat heb ik gedaan? 
Hmmmm, frietjes! Ik weet niet wat ik allemaal in mijn mond had maar ik heb wel de indruk dat het veel te veel was. 

Dit waren dan alweer de 9 foto's voor vandaag. Neem zeker eens een kijkje in jullie fotoboeken, het is echt de moeite waard. Grappig feitje: Ik heb niet enkel foto's teruggevonden, ook mijn eerste haartjes, mijn eerste verjaardagskaartjes en nog heel veel meer.  Mij lijkt het ook heel leuk om jullie foto's  eens te zien, je mag ze altijd mailen of via instagram sturen.  

Welke foto vinden jullie het leukst? 

2 opmerkingen

  1. Oh wat een enorm leuk concept! Heeeeel erg schattige foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je bent dus altijd al schattig geweest ;-) <3 xx

    BeantwoordenVerwijderen