De start van iets nieuws

2016 is ondertussen al 3dagen aan de gang (lees: dat is en blijft gek, vind je ook niet?) en dat wil zeggen dat we allemaal bezig zijn met doelen verzinnen die we het komende jaar gaan vervullen. Ik doe het dit jaar anders en start het Day zero project. Nu moet ik eerlijk zijn ik ben er al mee bezig sinds 1januari maar het kwam er maar niet van :/. 
Dit is de bedoeling van Day zero
Je stelt 101 doelen op die je in 1001 dagen moet vervullen. Je hebt 3 hoofddoelen die je zoizo op je lijstje moet zetten en dat zijn 
001 II Koop een spaarpot
002 II Steek voor elk behaald doel x aantal euro in de pot 
003 II Doe op dag 1001 iets leuks met het geld

Heb je dag 1001 bereikt wil dat zeggen dat day zero bereikt is en je of nieuwe doelen moet verzinnen of je gewoon stopt met het project. Wat ook nog heel belangrijk is, je moet alles wat je van het lijstje vervult vastleggen. Dit zal ik doen via vlogs of artikels en zal ik net als dit artikel in de sidebar onder het marmeren Day zero plaatje plaatsen. De lijst met al de doelen vind je dan weer bovenaan in het dropdown menu. 

Mijn Day zero
Ik begon op 1 januari 2016 en zal eindigen op 28 september 2018 

Heb je nog vragen mag je ze gerust stellen. Via de comments of via een e-mail. En dan wens ik jullie nog een fijne dag verder! 

2 opmerkingen

  1. Oh wat leuk! Ik ben zelf ook al een tijdje bezig met het project, echt leuk hoor :)

    BeantwoordenVerwijderen