Memorie #1

Hier zit ik dan, achter de laptop met een tas thee, tikkend op het toetsenbord, luisterend naar Ed Sheeran en ondertussen zit ik een beetje te scrollen over Instagram, over Instagram gesproken, kennen jullie nog leuke feeds? Toen ik deze week weer eens aan het brainstormen was voor mijn blog zocht ik naar een artikel dat ik wekelijks kon plaatsen op mijn blog, liefst op zondag. En toen bedacht ik "memories of the week". Hierin laat ik jullie de hoogtepunten van de afgelopen week zien, deze week heb ik er 1. Kijken jullie mee?
Ok√©, kunnen we even een minuut stilte houden voor hoe lekker dit eruit ziet? Donderdag besloot ik samen met mijn beste vriendin en zus om even langs te gaan bij Mirlo's. Na enkele berichtjes en oneindige uren achter de schoolbanken was het dan zo ver, tijd voor een overheerlijke koffie. Ik bestelde de Steve, een cappuccino met slagroom karamel en speculaas. Mirte en Laura bestelde een Charlotte, een latte met chocoladesaus en oreo's. 

Mirlo's zelf zit in Verbonstraat nummer 1 in Antwerpen en is echt super gezellig om te zitten. Je kan er ook heel leuke spulletjes kopen voor in je huis te plaatsen, zoals kaarsenhouders, kalender, koffiemokken, .... . Het liefst zou ik alles kopen en in mijn kamer plaatsen, jammer genoeg gaat dat niet. 

Wat hebben jullie de afgelopen week gedaan? Wat is jullie favoriete koffiebarretje?   

7 opmerkingen

 1. Ik heb nu blok dus heb vooral mijn tijd gespendeerd achter de boeken. Mirlo's staat al lang op mijn verlanglijstje! In Mechelen - waar ik studeer - zijn er trouwen super veel leuke barretjes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mirlo's is echt geweldig, je moet er zeker eens heen gaan. Veel succes nog Florence! Ik weet zeker dat het je gaat lukken. XX

   Verwijderen
  2. Beste eerste koffie ooit! ;-)

   Lots of love meid,

   x x x

   Verwijderen
 2. wauw ik bedoel hoe lekker ziet dit eruit?! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe verrukkelijk ziet dit eruit?!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet dat er overheerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen