Oma: "Oei, oei, oei!"  
Ik: "Wat is er aan de hand?"
Oma: "Die is toch echt wel vermagerd he!" 
Ik: "Huh, wat?"
Oma: "Die kalender, this de laatste dag!" 
En inderdaad, het is de laatste dag vandaag, al kon ik dat niet zo goed geloven. Ik bedoel het is de laatste dag van 2015! :o Kunnen jullie dat geloven? Ok√© ja, de helft van de dag is alweer voorbij maar wat doen we er aan? 

Vandaag wil ik het hebben over mijn goede voornemens voor 2016. Ik heb er 3 gekozen die ik het hele jaar zal trachten vol te houden. Ik kies er misschien minder als andere maar dat komt omdat ik maandelijks ook nog doelen opstel.

De kamer netjes houden
Als je een week geleden  mijn kast open trok werd je vast aangevallen door weer een of ander dingetje dat ik er weer had in gezwierd nadat mijn mama had gevraagd die rommel een keertje weg te doen. Op dit moment is het redelijk maar ik wil het gewoon echt ordelijk hebben want ze zeggen dat wanneer je een ordelijke kamer hebt je ook veel meer ruimte in je hoofd hebt, of zoiets dan toch. 

Positiever denken
Ik ben meestal het persoon dat altijd super negatief denkt en altijd kijkt naar de dingen die er mis kunnen gaan op bepaalde momenten en ik wordt hier dus echt niet gelukkiger door. Vandaar dat het tijd is om dat te veranderen.
Meer tijd steken in mijn blog 
Afgelopen jaar heeft mijn blog echt een hele lange tijd stil gelegen door school en persoonlijke redenen. Deze vakantie heb ik al enorm veel vooruit gepland met artikels en andere dingen. Ik ben ook echt gemotiveerd om verder te doen want dit is wat ik graag doe en dit is wat ik nog lang ga blijven doen. Ik beloof jullie bij deze plechtig dat er in 2016 vele artikels online zullen komen! 

Dit waren mijn voornemens maar ik wil jullie nog even iets zeggen. 

Ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken voor jullie reacties, ik weet dat ik niet veel reacties krijg in vergelijking met andere blogs maar ik word keer op keer blij als ik zie dat er weer een reactie bij een artikel is verschenen. Enkele dagen sprong ik zelfs een gat in de lucht toen ik mijn eerste mailtje kreeg van iemand die om hulp vroeg met wat dingetjes over de Lay-out en het is misschien stom en echt maar een heel klein iets, ik word er echt super super blij van! En ik zeg het nog eens, jullie zijn enorm enorm enorm hard bedankt! 


Heel heel heel veel liefde en een super de puper 2016 toegewenst van Ambers Things, maak er een jaar van waarin al je dromen en wensen mogen uitkomen. 

3 opmerkingen

  1. Leuk dat je extra veel blogjes al klaar hebt :) Gelukkig nieuwjaar en succes met je doelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind jouw foto's bij deze blog weer super leuk Amber ! Je hebt er echt oog voor ... :))
    En bij deze wens ik jou ook nog eens alle Goeds voor 2016. X

    BeantwoordenVerwijderen