Spiegeltje spiegeltje aan de wand door Fien

©Annie Pratt op unsplash
Wanneer je zelf de juist woorden niet vindt, laat een ander dan voor je spreken. Dat het hier stil is, dat is vast niet aan je voorbij gegaan. Dat het hier stil is, dat komt omdat ik de laatste tijd niet de juiste woorden vind om het te hebben over de onderwerpen die ik zo graag wil bespreken. Gelukkig zijn er soms mensen die wél de woorden vinden waar jij naar op zoek bent.


Dat ik fan ben van Irene, dat weet je misschien al als je mij volgt op Instagram, maar ik ben dus ook fan van Fien (zij schrijft ook af en toe stukjes voor tussenmarsenjupiter). Fien is als ik mij niet vergis even oud als ik en weet heel erg goed hoe ze zodanig moet schrijven dat ik er kippenvel van krijg. In haar artikel "spiegeltje spiegeltje aan de wand" was dat niet anders. 
🚰
In dit artikel deelt ze haar ervaringen met (on)gezondheid en zelfvertrouwen, maar ook tips en tricks die je daarbij helpen. Kortom is het een artikel dat je gelezen moet hebben wanneer je zelf worstelt met je zelfvertrouwen, maar ook wanneer je iemand kent die daar mee worstelt en eigenlijk ook wanneer je niemand kent die daar mee worstelt (want da kan ni! Er is sowieso altijd iemand in uw omgeving die worstelt met eigenliefde en zelfvertrouwen, trust me). 

Eigenlijk wil ik gewoon maar zeggen, lees even deze mooie post en geniet daarna verder van uw dag en die koekskes waar ge al zo lang zin in hebt. (En als ge aan de Ramadan mee doet, geniet dan alsjeblieft extra van die koekskes tijdens Iftar 💕) 

Heel veel succes, liefde en innerlijke rust gewenst. 

Liefs, 
Amber

"Beautiful isn't a size."


1 opmerking

  1. Zonde is dat eigenlijk hè, dat veel mensen zo ontzettend bezig zijn met hun uiterlijk. Soms zodanig dat dit tot ziekte leidt. Aan de andere kant is het ook niet zo gek dat we allemaal onzeker worden in een maatschappij als deze. Hopelijk vind je zelf snel ook weer de juiste woorden om te delen wat er in je omgaat.

    BeantwoordenVerwijderen