Kijktip // Down to Earth with Zac Efron

Netflix poster van Down to Earth
©Bron: Netflix
Dat er dringend dingen moeten veranderen, weten we ondertussen allemaal wel, hoe dat moet eigenlijk ook, maar toch zijn we nog lang niet allemaal bezig met moeite doen. Gelukkig zijn er genoeg mensen die dat laatste beseffen en bestaan er ontelbaar veel documentaires rondom dit onderwerp om anderen te motiveren. Een daarvan is de veelbesproken ‘Down to earth with Zac Efron’.

In Down to earth reist Zac Efron samen met Darin Olien de wereld over opzoek naar alternatieve levensstijlen. Dit doen ze met als doel om anderen bewust te maken van de invloed die wij als mens kunnen hebben. Op de aarde, op een ander en natuurlijk ook op onszelf. 

Ze leren je in 8 afleveringen hoe jij het beste van je leven kunt maken en tegelijk lief kunt zijn voor de aarde. Kom alles te weten over water, voedsel en meer terwijl je de mooiste plekken op aarde bezoekt vanaf je scherm. 

De serie is perfect voor iedereen die opzoek is naar een nieuwe vorm van leven, de wereld wilt helpen of gewoon omdat je een 8 tal uur in de ogen van Zac Efron kijken wel aanlokkelijk vindt klinken. 

“You have two homes, Earth and your body. Take care of them.”

Ook leuk om te lezen: Kijktip // Expedition Happiness 

Een reactie posten