Kijktip // Expedition Happiness

Expedition Happiness filmposter waarop de hoofdrolspelers staan afgebeeld
Soms moet je je leven eens helemaal omgooien om weer gelukkig te worden, dat dachten Mogli en Felix tenminste toen ze een schoolbus kochten om van Alaska naar Mexico te reizen met hun hond Rudi. In deze documentaire nemen ze je mee op een avontuur dat hun kijk op het leven voor altijd veranderde.

Nu we nog een lange tijd niet op vakantie zullen kunnen gaan, leek het mij een goed idee om de vakantie gewoon naar binnen te halen met een film. Wat dat idee nog leuker maakte, was het feit dat ik hem kon koppelen aan alles waar deze blog voor staat: het creƫeren van jouw gelukkige leven en dat allemaal dankzij: Expedition Happiness.


Let op: de trailer is in het Duits, maar de filmversie die op Netflix te zien is, is Engelstalig. 

Ik moet toegeven dat ik af en toe wel een traan heb laten vallen bij het kijken van deze film, maar ik heb er uiteindelijk vooral enorm veel inspiratie uitgehaald.  En ooh ja, dankzij hen wil ik dus nog liever een hippie busje omtoveren... oeps. 

Zou jij later ook met een busje van A naar B willen reizen op zoek naar geluk?

"Because in the end, you won't remember the time you spent working in the office or mowing your lawn. Climb the goddamn mountain." - Jack Kerouac

Ook leuk om te lezen: Kijktip // The Kindness Diaries 

2 opmerkingen

 1. aahhhh ik wil zo graag een busje omtoveren en ermee rondreizen, omg!!! ik ben bang om deze film te kijken omdat ik dan nog harder ga dromen haha! (ik ga hem toch kijken hoor)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Count me in voor dat eerste!
   Veel kijkplezier lieverd! <3

   Verwijderen