4 Boeken vol zelfzorg tips die je leven nog mooier maken

Lezen is opzich al een vorm van voor jezelf zorgen, maar wanneer je boeken leest over voor jezelf zorgen en de dingen die je leest ook toepast op je leven, kan er niets anders ontstaan dan een mooi leven. Daarom deel ik vandaag 4 boeken die boordenvol zitten van de self-care tips die jou leven nog mooier zullen maken.

Omdat het kan • Eva Daeleman
In het boek Omdat het kan, neemt Eva Daeleman je mee in haar vernieuwde leven. Het boek zit boordevol tips en tricks die ook jou zullen helpen bij het creëren van een leven waar je alles uit haalt. Haar schrijfstijl is ook nog eens enorm luchtig en grappig en dus zeker een aanrader voor zij die nood hebben aan verandering in hun leven. 

Net als bovenstaand boek, gaat Self-care over de veranderingen die Nadia en Katia in hun leven hebben gemaakt om alles uit hun leven te halen wat er uit te halen valt. Naast hun eigen ervaringen, bevat het boek ook recepten die enorm lief zijn voor je buik, leuke oefeningen en nog veel meer.
🚰
Dit boek is perfect voor iedereen die eigenlijk niet echt zo van lezen houdt. Het boek bevat namelijk weinig tekst, maar is toch een bron van tips tegen stress. Da pagina's zijn gevuld met kleurrijke illustraties, rustgevende quotes en kleine fijne dingen die je op 1 2 3 zou kunnen doen om je stress te verminderen. Moest je nog opzoek zijn naar een leuke challenge, schaf dit boek aan en doe elke dag een van de opdrachten. Wie weet wat het voor jou kan betekenen. 

Asem is een boek voor zij die kampen met paniekaanvallen of gewoon vaak stress ervaren (en hierdoor erg angstig zijn). In dit boek gaat Leen opzoek naar waar dat gevoel exact vandaan komt en deelt ze hoe je van dat angstige gevoel af kan komen. Daarnaast toont het boek ook aan dat jij niet de enige bent die kampt met paniek en dat het vaak de mensen zijn waar je het minst van verwacht die hetzelfde voelen als jij. Het biedt steun en dat is misschien wel het allerbelangrijkste. 

Welk self-care boek was het laatste dat jij hebt gelezen?

"Become a priority in your life."

Disclaimer: Dit artikel bevat affiliatie. Dat houdt in dat ik een percentage krijg indien je iets aankoopt via mijn link. Dit heeft geen effect op jouw aankoop of het bedrag dat je betaald. 

3 opmerkingen

 1. How to destress zou ik heel graag willen lezen. Ik ben een ster in stressen en mezelf druk maken om kleine dingen. Ik ga hem op mijn lijstje zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker doen! Dit boek is trouwens een serie met nog boeken als how to be mindful, how to be happy en meer. How to be happy heb ik al gelezen en is net als de 'destress' enorm leuk om inspiratie van op te doen.

   Verwijderen
 2. Wat mooi dat Asem ook voor jou zoveel heeft mogen betekenen! Ben blij te horen dat het nu beter met je gaat. Je bent goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen