De belofte in mijn ketting + kortingscode

Dingen weggeven en andere mensen mogen blij maken, dat is iets waar ik zo gelukkig van kan worden. Ik was dan ook extreem blij toen ik een berichtje kreeg met de vraag of ik een kortingscode wilde delen met mijn volgers. Omdat ik natuurlijk geen shops ga aanraden zonder ze zelf eerst te proberen, kocht ik zelf een ketting waar ik wederom een mooie betekenis aan heb kunnen vastknopen. Een belofte aan mezelf. 


De reden dat ik deze ketting gekozen heb van alle andere leukigheden bij @mirasellsshop, ligt me nauw aan het hart. Aan het begin van het jaar heb ik namelijk een belofte gedaan aan mezelf waar ik dankzij deze ketting dagelijks aan kan worden herinnerd.

Ik wil er niet over blijven zeuren, zeker niet nu ik er eindelijk uit ben, want we weten allemaal al dat 2019 voor mij een kut jaar was met een happy end. (Tenzij je nieuw bent op deze blog, dan wil ik je bij deze graag welkom heten en je doorverwijzen naar deze blogpost indien je meer wilt weten over 2019.) Het heeft me heel veel moeite en tijd gekost om eindelijk weer recht in mijn schoenen te staan en met een positieve blik naar het leven te kijken en weer te geloven in mezelf. Daarom heb ik met mezelf afgesproken dat ik er alles aan ga doen, om niet meer in de duisternis af te dwalen. 

Dit wil ik doen door balans te zoeken tussen alles plannen en leven in het nu, maar ook door het volgende. Dat waar deze ketting voor staat. Het trouw blijven aan mezelf. Meer dan eens heb ik dingen gedaan om anderen blij te maken en ben ik mezelf daar in kwijt gespeeld.

Dat wil ik vanaf nu niet meer doen en dus heb ik mezelf belooft om vanaf nu altijd trouw te blijven aan wie ik ben en nee te zeggen wanneer iemand iets vraagt om te doen waar ik het niet eens mee ben. 

Praktische informatie

šŸš°
Bij het verkrijgen van een kortingscode hoort natuurlijk niet alleen een leuk persoonlijk verhaaltje, maar ook een boel praktische informatie. Deze vind je hieronder:
 • De kortingscode: AMBERJAMIE. 
 • Waarde: 10% korting.
 • De code is te gebruiken tot 1 februari.
 • Door de nieuwe wetgeving is de verzending naar BelgiĆ« helaas opgeslagen naar 5€. Dat houdt in dat je voor een ketting van 10€ zonder verzendkosten 13€ betaald met de kortingscode inclusief verzendkosten naar BelgiĆ«. Dit vermeld ik even zodat je niet voor verrassingen komt te staan bij het afrekenen.
 • De aankopen gaan momenteel nog via Instagram, maar binnenkort komt er ook een webshop van.
 • Ik heb deze ketting zelf betaald.
 • Deze kortingscode is geen affiliatie, maar ik mag wel een juweeltje uitkiezen bij een bepaald aantal verkopen.
 • De Pinky Promise ketting gaat erg hard, moest je deze dus nog willen, moet je snel zijn. 
Wil je een ketting waar je een betekenis achter kan knopen, maar is de pinky promise ring niet meer beschikbaar? Dan heb ik hier nog wat ideetjes voor je. 
(De onderstaande foto's zijn klikbaar wat wilt zeggen dat je meteen naar het product in de winkel gaat wanneer je er op klikt.) 


Deze ketting kan dienen als spread kindness herinnering.
Deze ketting kan dienen als een reminder dat jouw lichaam prachtig is (en steunt het goede doel).


Deze ketting kan symbool staan voor de kracht die in je hebt. Verander het gezegd 'You are my rock' naar 'I am my own rock' en herinner jezelf er keer op keer aan dat je sterker bent dan je in eerste instantie denkt met deze ketting. 

Bedankt voor dit leuke cadeautje aan mijn volgers Mira! Je bent fantastisch!


Heb jij een sierraad waar je een betekenis achter hebt geknoopt?

6 opmerkingen

 1. Ik vind sieraden altijd mooi, maar nog mooier met een betekenis achter. Ik heb zelf een armbandje laten graveren met eigen handschrift vier maand geleden. Een armbandje met 'I won't be lost forever' om mezelf eraan te herinneren dat ik al zoveel heb meegemaakt, en dit ook wel door zal komen. Ik ben ook aan het sparen voor een hangertje waar het as van mijn oma en opa in kan, zodat ik ze altijd dicht bij me heb. Jouw kettinkje is ook heel mooi en ik vind de betekenis erachter ook heel mooi. Ik hoop voor je dat het lukt en dat 2020 echt jouw jaar mag worden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw dat is ook echt een heel leuk idee! Zo is het sierraad nog persoonlijker. Hopelijk gaat het sparen vlot, zo heb je je grootouders snel dicht bij je. Veel succes <3 You got this!

   Verwijderen
 2. zo mooi, die betekenis die er achter zit! en idd 'handig' om er weer elke dag aan herinnerd te worden dat je aan jezelf mag denken xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aahh geweldige boodschap!! echt een goed idee, zo herinner je jezelf er elke dag aan! ik had ook even een henna tattoo laatst (gewoon een smiley haha) en elke keer als ik ernaar keek dacht ik, oke marthe, positiviteit zoeken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil ook echt al zo lang een henna tattoo, maar zo een echte met van die bloemetjes en zo vind die altijd zooooo mooi!
   Die van jou had natuurlijk wel een super toffe betekenis. Alleen jammer dat ze weer verdwijnt natuurlijk.

   Verwijderen