De wereld in een oogopslag met wereldkaarten.nl

Wereldkaart in zwartwit gedrukt op canvasdoek tegen een witte muur.
Een paar weken geleden werd ik benaderd door fotocadeau.nl, een webshop die je foto’s op verschillende manieren printen. Zij vroegen mij of ik in ruil voor een wereldkaart op canvas een artikeltje wilde schrijven over hun website wereldkaarten.nl. Je raadt het vast al, mijn antwoord was ja. Hier is waarom. 

Dat het één van mijn grootste dromen is om ooit op een dag kunnen zeggen dat ik zo veel mogelijk van de wereld heb kunnen zien, is denk ik wel geweten. Barcelona, Londen, Parijs en een groot deel van Italië heb ik al kunnen afvinken van mijn lijstje en vond ik stuk voor stuk prachtig om te zien en te verkennen. Ik vind het super om te kunnen proeven van andere culturen en staar graag naar hun prachtige monumenten. 

Het is waarschijnlijk zo dat ik deze reiskriebels heb gekregen vanaf het moment dat ik ‘The bucketlist family’ heb leren kennen op YouTube. Ik wil later ook echt zo veel reizen met mijn kinderen of met vrienden. Door hen ben ik meer gaan houden van de planeet waar wij op leven en probeer ik mijn steentje bij te dragen aan een mooiere aarde, al is dat soms nog erg moeilijk. 

Op Pinterest zie ik altijd superleuke foto’s van mensen die een wereldkaart in hun kamer hebben hangen en ik wilde er zelf ook altijd zo één, maar heb nooit een kaart gevonden die bij mij of mijn kamer paste. Toen wereldkaarten.nl mij vroeg om een kaart op canvas uit te kiezen, ben ik meteen de website gaan checken en heb ik dé kaart gevonden waar ik al die tijd naar op zoek was. 
Wereldkaart in zwartwit gedrukt op canvasdoek tegen een witte muur.

Snelle review: 
  • De service verloopt heel vlot en vriendelijk. Er was een foutje met mijn bestelling, maar dat is meteen zonder fouten opgelost. 
  • Het pakket is veilig verpakt verzonden. 
  • De kaart is zeer kwalitatief op het doek geprint. Daarnaast voelt het doek ook heel stevig en glad aan. 
  • Nadat mijn bestelling was doorgevoerd, heb ik niet lang op mijn bestelling moeten wachten. 
Conclusie: Ik vind het een geslaagde samenwerking en ben zeer blij met mijn wereldkaart. 

Ben jij zelf niet zo van de wereldkaarten? Geen probleem. Misschien wil jij je zelfgemaakte foto's op een  canvas doek laten drukken of bekleed je je muur liever met hexagons? Het kan er allemaal.   

Info: 
Ik koos voor de informatieve wereldkaart met een breedte van 120cm een een hoogte van 80cm.
Klik hier voor mijn wereldkaart. 

Disclaimer: Dit artikel is mogelijk gemaakt door een samenwerking met fotocadeau.nl. Dit houdt in dat ik het product waar ik over schrijf gratis heb gekregen in ruil voor dit artikel. Dit beïnvloedt mijn mening over het product echter niet.   

2 opmerkingen

  1. Dit is zo leuk voor in je kamer op te hangen, en zeker iets voor mensen die graag reizen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooh zo leuk eh zo'n wereldkaart!! Ik heb er ook een, maar die heb ik al heel lang en ik vind hem eigenlijk niet meer zo leuk. Ik ga ook nog eens rondkijken op die website dus :)

    BeantwoordenVerwijderen