Een nieuwe stap

Dat ik dingen aan het veranderen ben, is voor niemand een geheim meer. Mijn blog content doorstaat een verandering, mijn Instagram feed kleurt roze en de feed van Story Tellers kleurt paars. Mijn kleerkast veranderd beetje bij beetje naar mijn eigen stijl en ik hou da chaos in mijn hoofd steeds meer op afstand dankzij een hele berg post-its, markeerstiften notitieboekjes en een hele zee aan koffie. Omdat ik nog niet genoeg veranderd heb in mijn leven, voegde ik aan dit lijstje nog iets toe, iets waar jij ook deel van uit kan maken. 

Ik vind het geweldig om nieuwe mensen te leren kennen en om mensen te inspireren en te motiveren. Dat is ook waarom ik mijn blog ben begonnen en waarom ik mijn content beetje bij beetje aan het veranderen ben, toch wou ik nog een andere manier hebben om dit te doen, een manier waarbij ik niet de enige was die de mogelijkheid kreeg om andere te inspireren en te motiveren. Nadat ik hier even over nagedacht heb, creĆ«erde ik Blogbabes, een platform voor echte Blogbabes waarin we elkaar kunnen inspireren en motiveren. Zoals je al aan de naam van de groep merkt, is het inderdaad een blog voor bloggers en niet zomaar voor iedereen. De blogwereld is hard en zwaar en vele kleinere bloggers zoals ik geven het vaak snel op en dat vind ik zo ontzettend jammer. Via deze groep wil ik dus bloggers inspiratie en motivatie geven om verder te blijven bloggen, nieuwe vriendschappen sluiten en vooral alle Blogbabes ondersteunen doorheen het groeien van hun blog. 

De meiden die nu al in de groep zitten sluiten erg aan bij de artikels die ik post, maar zijn op hun manier super uniek en dat is wat de groep zo bijzonder maakt, het is niet een groep voor enkel boekbloggers of foodbloggers, maar een groep voor iedere meid die er van droomt haar blog te doen groeien. 

Ben jij een blogger en spreekt deze groep je aan, kom er dan gezellig bij. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.  Als je hier klikt, kan je je aanmelden bij de groep. Zie ik je daar?

3 opmerkingen

  1. Echt een meeeeega leuk projectje!!! Ik vind het kei tof dat ik hier al deel mag van uitmaken! XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel blij dat ik hier een deeltje van mag zijn, super leuk idee! ;) X

    BeantwoordenVerwijderen