Geluk in de herfst

De dagen worden steeds korter, steeds kouder en steeds donkerder, veel mensen raken hierdoor in een dip. De welbekende herfstdip. Dit komt onderanderen door een te kort aan vitamine D, maar er zijn natuurlijk nog andere factoren. Toch zijn er in de herfst veel dingen te zien die je een glimlach op je gezicht kunnen geven. Vandaag deel ik er een paar en geef ik jullie een paar tips die er voor zorgen dat ook jij met je herfstdip kunt genieten van de herfst.

Waarom ik van de herfst hou

De herfst is het seizoen waarin ik mijn verjaardag mag vieren
Het geritsel van bladeren onder je voeten
De prachtige herfstkleuren
Vogels die overvliegen naar het zuiden
Pumpkin spice latte
Dekentjes en kaarsen
Wandelingen door het bos 
Dikke sokken en mijn favoriete truien 
Het uitzicht op lichten die binnen branden wanneer het donker is
...

To do: 

Herfst schoonmaak
Iedereen spreekt altijd van de lente schoonmaak, maar hoe zit het met de herfst schoonmaak? Ruim al je zomer spullen op gooi zo veel mogelijk weg en creĆ«er hierdoor meer ruimte in je huis, maar ook in je hoofd. 

Maak het gezellig
Leg een paar extra dekentjes in je huis en steek kaarsjes aan wanneer het donkerder wordt. Zet je favoriete film/serie op of lees een boekje terwijl je geniet van een heerlijke kop koffie.
Luister muziek
Maak een lange lijst van al jouw favoriete liedjes en luister de hele herfst niet anders meer, zo zullen die liedjes jouw altijd herinneren aan de herfst van 2017. 
Me-Time (Vrijdag)
Vrijdag is het einde van die zware school/werkweek eindelijk daar, verwen jezelf. Kom thuis en trek je pyjama aan, smeer een masker op je gezicht en geniet van je favoriete series/films. (Het perfecte moment om Riverdale te kijken bijvoorbeeld) Heb je op een vrijdag dan toch andere plannen, maak er dan een me-time zaterdag van en voer deze tips uit.

Eet fruit & drink water
Ik ben vast niet de enige die merkt dat ze tijdens de winter veel minder drinkt als in de zomer, maar dat is echt niet goed. Je moet altijd heel veel drinken, dit is veel beter voor je huid. Daarnaast is het altijd goed om fruit te eten, maar tijdens de herfstperiode heb je weer hele nieuwe dingen zoals mandarijnen om heerlijk van de smullen. 

Pinterest er op los
Toch nog verlangen naar de zomer? Open dan je Pinterest en geniet van heerlijke zomerse plaatjes. Natuurlijk is het ook leuk om je eigen vakantiefoto's nog eens te bekijken en er misschien een leuk foto boek van te maken. 


Wat vind jij het leukste aan de herfst?

2 opmerkingen

  1. Ik vind de herfst ook zo ontzettend leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaa herfst is zo gezellig!! Leuk dat je zo'n lijst deelt, daar heb ik ook wat aan haha :). Het enige nadeel: regen!

    BeantwoordenVerwijderen