Daar is november dan!

Het. Is. November. November!!! De voorlaatste maand van het jaar is officieel begonnen wat wil zeggen dat we nog maar 2 maanden de tijd hebben om te bereiken wat we in 2017 wouden bereiken en nog niet bereikt hebben. Dat wil zeggen dat de winkels vol komen te liggen met kerstartikels en dat wil zeggen dat ik weer nieuwe doelen kan gaan opstellen.
Gek hoe het echt al november is, het lijkt echt nog niet zo lang geleden dat ik op mijn vensterbank zat kijkend naar de lichtjes buiten terwijl ik zachtjes, net als de rest van de wereld, aftelde naar het begin van 2017. Maar goed, die terugblik op 2017 komt later wel, we leven hier en nu en het is november. 

Geen druk. 
Nu het eindelijk allemaal goed gaat, wil ik dat ook zo houden. Ik ga proberen om geen druk te leggen op mezelf, zowel met bloggen als met al de rest van het leven. Als ik even geen artikel online kan gooien, is dat zo. Mijn blog is en blijft nu eenmaal gewoon een hobby en dat moet ik mezelf echt iets vaker vertellen. Wat de rest van het leven betreft, wil ik proberen om zo veel mogelijk dingen voor mezelf te doen deze maand. Zo weinig mogelijk deadlines stellen en op tijd aan dingen beginnen zodat ik uiteindelijk geen druk op mezelf moet leggen, dit zorgt er enkel voor dat alles nog trager gaat. 

Kies voor gezond. 
Tijdens mijn tripje naar Parijs (veel stappen), ben ik afgevallen en ik voel mezelf hierdoor zo veel beter, zowel mentaal als fysiek, ik wil dit daarom ook echt zo houden. Ik ga mezelf niet volproppen met groene bladeren of zo, maar ik ga toch zeker meer water beginnen drinken en meer fruit beginnen eten. 

Maak tijd voor leuke dingen.  
November betekent ook dat er binnenkort weer gestudeerd moet worden en aangezien we tijdens die periode niet zo veel leuks kunnen doen, moeten we maar tijd maken wanneer het wel nog kan en dat is dus wat ik ga doen. Zo ga ik woensdag lunchen en heb ik ook nog een aantal avonden schrijven en lezen op de planning staan. 

Wat ga jij doen deze maand? 

2 opmerkingen

  1. Pff als ik dit zo lees .. Het is gewoon echt nog maar 2 maanden voor het alweer 2018 is. Het gaat zo snel! Wel een heel mooi lijstje. Dat water drinken en fruit eten moet ik ook echt doen haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou ook echt wat meer water moeten drinken maar ik ben gewoon een hele slechte 'drinker'.

    BeantwoordenVerwijderen