Lieve oktober,

Bedankt. 
Bedankt om mij te doen dromen, om me te helpen met het opstellen van plannen die die dromen hopelijk tot werkelijkheid zullen brengen. Bedankt om mij mee te nemen naar de straten van Parijs, om me de rust te geven die ik nodig had. Bedankt lieve oktober, je was geweldig. 
Zoals ik zondag al zei voelde mijn bezoekje aan de Eiffeltoren als iets magisch, een nieuw begin. Ik zeg al heel lang dat ik met mijn blog een andere richting uit wil, maar ik wil ook met mezelf een nieuwe richting uit. De dag na mijn verjaardag ben ik beginnen nadenken over alles, over mij, over mensen in mijn leven, over niets, over mijn blog en nog zo veel meer. Ik schreef dromen op, scrolde door Pinterest en dacht nog meer na tot ik uiteindelijk een plan had. Een plan dat van start kon gaan na dat magische momentje in Parijs. 

Als je dit leest zie je dat de lay-out van mijn blog (voor de zoveelste keer) veranderd is, dit heeft te maken met wat met mijn blog wil gaan uitstralen, ik wil mensen gelukkig maken en daarvoor zorgde ik voor wat meer kleur op Ambers Things. Zoals altijd moeten er nog dingen gebeuren, maar voor nu werken de hoofdzaken prima. Nu ben ik weer een stapje dichter bij het bereiken van wat ik wil. 

Ik weet nu dat ik niet alles in één keer kan bereiken en dat ik stapje voor stapje te werk durf gaan. Ik wil de wereld ontdekken en op zoek gaan naar mezelf en nu weet ik hoe ik dat allemaal ga doen, dus bedankt. 

Ps. Happy Halloween! 

Een reactie posten