Ik zoek jou.

Heb jij een blog, hou je van schrijven, wil je gewoon eens proberen of schrijven bij je past of wil je mij gewoon helpen met een nieuw projecttje? Aarzel dan niet en schrijf een artikel voor mijn blog. Waar het project precies over gaat blijft nog even een geheim, maar het artikel zou moeten gaan over dingen die jou gelukkig maken, die jou maken wie je bent of over iets wat jij het allerliefste doet. 

Is dat schrijven toch niets voor jou? Stuur me dan jouw favoriete liedjes door (of doe beide). 


Ik zoek verschillende leeftijdscategorie├źn dus voel je vooral niet te jong en zeker niet te oud om mee te doen. Doe je mee? Laat het me dan zeker weten. Dit kan via de Facebook pagina of via AmbersThings@outlook.com

Note: Een artikel insturen kan ook geheel anoniem als je je daar beter bij voelt.

Deadline: Het liefst wil ik alles zo snel mogelijk binnen, maar je kan vrij blijven insturen. 


3 opmerkingen

  1. Ik ben echt benieuwd naar je project!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat spannend haha. Ik ben altijd veel te nieuwsgierig! Ik ben heel erg benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeh! Ik ben heel benieuwd naar het uiteindelijke project!

    BeantwoordenVerwijderen