Blogspiratie, waar haal je die?

Als blogger moet je je inspiratie toch ergens vandaan halen, maar waar doe ik dat dan? Je leest het allemaal in dit artikel.
1. Volop inspiratie of loop je soms tegen de zogenaamde writers block aan? Ik heb vaak last van een writers block, meestal duurt deze ook best wel lang, maar wanneer ik inspiratie heb, heb ik ook echt wel een hele hoop ideetjes die ik dan opschrijf zodat ik wanneer ik weer niet weer wat schrijven ik daar ideetjes vandaan kan halen. 

2. Als de woorden even niet uit je vingers komen, hoe voel je je dan? Vreselijk ge├»rriteerd als ik eerlijk moet zijn, niet alleen voor blogposts maar ook wanneer dit gebeurd tijdens een schoolopdracht of tijdens andere dingen.

3. Hoe blijf je gefocust tijdens het uitwerken van een artikel? Niet, ik ben tijdens het schrijven van een blogpost ook nog altijd met andere dingen bezig, vandaar dat er heel vaak schrijffouten in mijn artikels te vinden zijn. 

4. Welke brainstorm-techniek zorgt gegarandeerd voor succes? Goh, ik maak niet echt gebruik van een brainstorm techniek. Ik schrijf gewoon vaak ergens een idee op en later kijk ik of ik er iets mee kan. 

5. Helpt muziek als je blogspiratie zoekt? Bij mij staat er bijna altijd muziek op, dus muziek is in mijn geval niet echt een middel om weer inspiratie te krijgen. 

6. Waar ontstaan de beste idee├źn? In mijn bed, wanneer ik eigenlijk super moe ben en bijna in slaap val en aan mijn bureau. 
7. In welke inspirerende omgeving werk je graag? Als ik aan mijn blog werk doe ik dat meestal in mijn kamer aan mijn bureau of in mijn bed. Het kan soms zijn dat ik voor de tv ga zitten of gewoon aan de eettafel als ik iets meer plek nodig heb.

8. Heb jij een ware "blogbijbel" op je bureau staan voor als je het even niet weet?
Ik heb een zilveren notitieboekje van de HEMA waarin al mijn ideetjes staan, of ze dit bedoelen met "blogbijbel", weet ik niet zeker.

9. Welke bloggers inspireren jou? Goh, dat zijn er best wel veel, ik volg onder andere Younique, Louvette, So it's rose, Liefs Laura, Ses lunnetes, Gentelinne ...

10. Hoe zit het met andere inspiratiebronnen? Pinterest, YouTube, Netflix (een iets minder voorkomende inspiratiebron, maar ja ik meen het echt), andere blogs, quotes, enkele fantastische mensen en af en toe eens hele lieve kleine dingen. 

Dit was dan alweer de blogspiratie tag, nu hebben jullie ook wat meer ideetjes van waar je je inspiratie kan halen. 

Wat is jouw ultieme inspiratie tip?

Note: Ik weet niet wie deze tag bedacht heeft, maar ik tag jullie allemaal om de tag ook in te vullen. 

4 opmerkingen

 1. Wat een mooie foto, alles ligt zo symmetrisch, hihi. Leuke TAG dit! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk ingevuld, ik verschoot wel toen ik ineens mijn naam daar zag staan!! ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk idee om deze ook eens in te vullen, het was ook weer een leuk artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je bent ook echt een te lieve meid je wilt niet weten hoe blij het mij maakt om te zien dat ik jou 'inspireer', dat is toch waarvoor je het allemaal doet.

   Verwijderen