Een middagje IKEA met Laurastique

Vrijdag, na een ochtend vol zenuwen voor mijn mondelinge examen van frans en engels zat ik heerlijk met 7 andere super leuke mensjes een heerlijk theetje te drinken in Mirlo's (klik hier voor een artikel op Laurastique) over onze school. Ooh wat is het daar mooi en ooh wat was het gezellig. Rond 12 uur besloten we om even langs de groenplaats te wandelen om te genieten van de kerstsfeer. Eenmaal thuis besloten we om langs de IKEA te gaan, (die zit toch op de hoek) met de fiets wel is waar.
Het was koud en we handen tegenwind waardoor de rit naar daar best een lachertje werd. Maar we zijn heelhuids daar geraakt en hebben beide 3 super leuke dingetjes gekocht. 
Grote cactus:
Ik heb absoluut geen groene vingers maar ben echt in de ban van cactussen. Jammer genoeg had ik er nog geen enkele in mijn kamer staan. Waneer we langs de plantjes wandelden werd ik dan ook echt helemaal verliefd op deze. Ik geloof dat hij voor €2.99 van mij was. De vaas waarin hij om dit moment staat heb ik thuis in de kast gevonden, ik vind hem heel leuk maar ben er nog niet 100% zeker van dat hij hierin zal blijven staan.
Mini cactusjes:
deze 3 schattige mini cactussen koop je samen. Je hebt er allerlei verschillende en allerlei verschillende kleuren potjes, maar mijn oog viel op deze. Laura heeft net dezelfde gekocht, ze zijn toch ook zo mooi. Deze 3 inclusief de potjes waren iets duurder als de grote zonder pot maar hoeveel precies weet ik niet meer. 
Vaas:
Normaal wa het de bedoeling om de grote cactus hierin te plaatsen maar die paste er niet in. Momenteel zit ik eraan te denken om nog enkele kleintjes te kopen en die in de vaas te zetten maar ik ben nog  niet helemaal zeker. De prijs van dit item is me echt een raadsel, ik vond de vaas zo leuk dat ik zelfs niet naar de prijs gekeken heb (lees: dat doe ik wel vaker en dat  vind men portemonnee niet zo leuk denk ik :) )   

En dat waren dan alweer mijn 3 aankopen waar ik superblij mee ben. Ooh trouwens, wat vinden jullie van de kerstsfeer die sinds gisteren over mijn blogje hangt?Ik ben er helemaal weg van! 

5 opmerkingen

 1. Oh wat leuk! Ikzelf heb de kleintjes ook maar dan met de grijze potjes! (Ik wou dat ik deze leuke blog al eerder ontdekt had!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zat zelf echt te twijfelen of ik nu de grijze of de witte moest nemen, uiteindelijk zijn het toch de witte geworden. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Witte potjes dat past altijd. En je kan ze altijd wat opleuken met washi-tape wanneer je wat anders wil. ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dag afspreken (: En ja liefde voor cactusjes. Zo schattig haha. X

  BeantwoordenVerwijderen