Spam er op los

Binnen enkele weken is het kerstvakantie en heb ik 2 hele weken tijd om nieuwe dingen te ontdekken zoals bijvoorbeeld blogs, youtube channels, Instagram accounts en noem maar op. Dus nu wil ik graag en oproepje doen om dit artikeltje te delen en er echt op los te spammen. 

Hebben jullie nog een leuk idee voor de volgende artikels? 

7 opmerkingen

 1. Ooh wat heerlijk om te lezen dat je bijna kerstvakantie hebt: dat zijn toch wel vaak de leuke momenten haha! Ik kwam via via op je site terecht en ben er helemaal blij van geworden. Ik nlog zelf op www.visionarylife.nl over alles wat mij bezighoudt met een positieve insteek. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De kerstvakantie is inderdaad mijn favoriete vakantie, dat gezellig met je familie aan tafel zitten en cadeautjes opendoen. Ik zal zeker eens een kijkje nemen op je blog!
   Liefs Amber!

   Verwijderen
 2. Ik denk dat ik dat ook ga doen in de kerstvakantie, vele nieuwe blogs ontdekken, dat is altijd leuk! Mij vind je terug op http://xlouvette.blogspot.be/ x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Louise,
   Ik heb net even een kijkje genomen op je blog en ben er nu al va overtuigd dat het een succes gaat worden!
   Liefs Amber

   Verwijderen
 3. Heerlijk die 2 weken he. Mijn blog : liefslaaura.blogspot.nl en ik post er veel foto's op. Ik vind dat je zelf ook een heel blogje hebt! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Je hebt echt een leuke blog, altijd fijn om te lezen! Dit is mijn blog: Gentillinne.wordpress.com Fijne vakantie! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedank, dat is altijd leuk om te horen. Voor jou ook nog een leuke vakantie gewenst :)!
   Liefs

   Verwijderen