Must Have // Fotopuzzel van Fotocadeau.nl

De afgelopen periode zat mijn hoofd weer enorm vol. Vol met to do lijstjes, planningen, angsten, veranderingen, verdriet en blijdschap. Er is weer veel gebeurd sinds de laatste keer dat ik hier iets van mij heb laten horen. Zoveel, dat ik het tijd vond om nog eens een update online te gooien. Niet om te zeggen dat ik weer helemaal terug ben, want daar lijkt het nog wat te vroeg voor te zijn, maar wel omdat ik er nood aan heb om nog eens te schrijven. Al mijn gedachten op een rij. 


Afgezien van mijn examens, zit mijn eerste jaar aan de EhB erop. Het was een bewogen jaar. Of beter, een jaar waarin heel veel puzzelstukjes in elkaar zijn gevallen. Zowel letterlijkals figuurlijk, maar daar kom ik later nog op terug. 

Mijn eerste schooldag stond gelijk aan de start van een nieuw leven. Een nieuw leven dat ik mocht beginnen op een plek die enkel van mij was. Ik begon die dag erg verlegen en een beetje angstig terwijl ik niet wist wat me te wachten stond. 

Ik ben nooit zo goed geweest in het aangaan van vriendschappen, in me mengen binnen groepen. Gelukkig waren daar al snel 11 mooie mensen en een kippenhok die ervoor zorgden dat mijn eerste jaar aan de EhB een geweldig stukje werd op mijn achtbaan. 

Gedurende een 7/8 maanden reisde ik bijna dagelijks heen en weer van huis naar Brussel. Een traject dat enorm op mij begon te wegen. Het vroege opstaan, het altijd vroeg moeten vertrekken naar huis en verder geen leven hebben. Beetje bij beetje brak het mij in twee. 

🚰

In april werden mijn manifestaties echter werkelijkheid. Rond de eerste week van de lentevakantie kreeg ik van mijn broertje een sleutelhanger. Een super lief cadeautje waar ik helaas nog geen sleutel voor had. 

Enkele dagen later kreeg ik een mailtje van Laurentine met de mededeling dat ze mij een glow morning week cadeau wilde doen. Het thema die week: overvloed. Overvloed die voelbaar was tijdens iedere dag van de week. Overvloed die meteen ook een plekje vond in mijn leven want plots was daar...

datgene waar ik het meeste nood aan had. Een nieuwe uitdaging. Een sleutel voor aan mijn sleutelhanger. Mijn eigen plekje in het prachtige Brussel op nog geen 10 minuutjes van mijn school en geweldige roomies. 

Op 1 mei trok ik in en kon mijn zoektocht naar een balans tussen mijn leven in Antwerpen en mijn leven in Brussel beginnen. Het is wel even heftig geweest, maar uiteindelijk vond ik een manier om alles als puzzelstukjes in elkaar te laten passen en werd mijn leven weer één mooi geheel. Een mooi geheel dat ik dankzij fotocadeau.nl ook fysiek heb mogen vastleggen. 

Ik mocht namelijk mijn eigen puzzel ontwerpen. Ik koos voor een collage van foto's die een groot deel van mijn Happybeat vastleggen en wakkerde op deze manier verschillende mooie herinneringen aan. 
Roze bewaardoos voor de puzzelstukjes van mijn zelfontworpen puzzel.
De collage werd gedrukt op super kwalitatief materiaal dat erg zacht aanvoelt wanneer je de stukjes in je handen hebt. Om al deze stukjes netjes te bewaren, kreeg ik bij mijn bestelling een geweldige roze doos. 

Terwijl ik mijn puzzel aan het leggen was, kwam ik volledig tot rust en werd mijn hoofd eventjes stil. Alsof al mijn gedachten even op pauze werden gezet. 

Ik heb de puzzel meteen ingekaderd, maar moet er nog een leuk plekje voor zien te vinden. Momenteel staat hij namelijk nog in onze gemeenschappelijke living en dat is eigenlijk niet helemaal de bedoeling...

Het resultaat is nog mooier geworden dan ik zelf had kunnen wensen. Zelf een unieke puzzel ontwerpen is iets wat ik jou dus alleen maar kan aanraden. Of je kunt ook eenvoudig een sleutelhanger bestellen  en ontdekken of het universum ook voor jou een nieuw leven in petto heeft. 😉

Disclaimer: Dit artikel is mogelijk gemaakt door een samenwerking met fotocadeau.nl. Dit houdt in dat ik het product waar ik over schrijf gratis heb gekregen in ruil voor dit artikel. Dit beïnvloedt mijn mening over het product echter niet.  

Een reactie posten