Ik deed de 30 dagen vol gelukjes challenge

Dag 8: Teen wolf
Wie mij volgt op Instagram, heeft waarschijnlijk wel gemerkt dat ik opeens heel erg actief was op het platform en dat mijn feed is aangevuld met 30 nieuwe foto's waarvan de caption begint met #30daysofhappiness. In dit artikel is het de hoogste tijd om jullie daar eens iets meer over te vertellen. 
Eind augustus dacht ik er aan om eens een 30 day challenge te doen die ik gevonden had op Pinterest. Uiteindelijk besloot ik toch om het anders aan te pakken en schreef ik 30 dingen op waar ik blij van word met het idee om deze 30 dingen dan op Instagram te delen. Ik plande in wanneer welk item online moest komen en probeerde rekening te houden met de 'feestdagen' die er in de maand oktober plaatsvonden. Het was een hele puzzel, maar eind september had ik dan eindelijk mijn eerste week en hier een daar een item gefotografeerd om aan de challenge te beginnen. 

Ik hoor het je nu wel al denken: 'dat is toch niet eerlijk? Je had alles al ingepland?' Dat klopt ja, dat is eigenlijk niet helemaal de bedoeling van een 30 day challenge, maar zoals ik al gezegd had, besloot ik om het op mijn manier te doen. Aangezien ik er van overtuigd ben dat je het jezelf allemaal zo makkelijk mogelijk moet maken in het leven, deed ik dat ook met deze challenge. Zo wist ik bijvoorbeeld dat ik op mijn verjaardagsfeest sushi zou eten en trok ik die dag meteen de foto voor op 16 oktober. De dag erna had ik mijn verjaardagsontbijt en trok ik de foto voor op 1 oktober en die regenboog, die had ik ergens midden september getrokken. Het gekke was toen dat er vlak voor ik mijn foto deelde ook een regenboog te zien was in Antwerpen waardoor dat niet zo opviel. 
Dag 2: Regenbogen
De reden achter de challenge was simpel. Ik wilde aan de slag gaan met mijn dankbaarheid en mezelf bewijzen dat ik gelukkig kan worden van kleine dingen. Of het ook geholpen heeft? Ik geloof van wel. Ik heb er echt door geleerd om anders naar de dingen te kijken. Want natuurlijk maakt een tas koffie mij keer op keer gelukkig, maar om mezelf ook de vraag te stellen waarom iets mij gelukkig maakt was een hele nieuwe voor me. 

Het was soms wel moeilijk om de idee├źn die ik had op de foto te krijgen, dat maakte het stiekem best wel lastig om op 30 dingen te komen die ik ook effectief op Instagram kon delen, maar zoals je op Instagram wel gezien hebt, is het me uiteindelijk toch gelukt. 

Deze challenge gaf mij echt een heel fijn gevoel, ik kon er mijn creativiteit in kwijt, leerde anders naar de dingen te kijken, stond ook stil bij de kleine dingen, maar daarbovenop wist ik hem ook nog eens te voltooien. Alles bij elkaar opgeteld, kreeg ik het idee om nog eens zo een 30 day challenge te proberen. Deze maand staat de 30 days minimalism game op het programma. 
Dag 24: Warme sokken
In deze challenge is het de bedoeling dat je 30 dagen spullen wegdoet waar je niet meer gelukkig van word of die je gewoon niet meer gebruikt. Op dag 1 doe je 1 ding weg, op dag 2 zijn dat 2 dingen en zo ga je verder tot 30. Wanneer je de game volledig uitspeelt, heb je 465 dingen uit je leven verwijdert. Deze game is uitgevonden door The minimalists, maar ik heb het idee van Jennie from te blog, dus moest je er meer over willen weten, kan je altijd even haar artikel checken. 

Of ik deze challenge helemaal ga kunnen uitspelen, is nog een verrassing, maar ik ga mijn best doen om zo ver mogelijk te geraken. Daarom is het misschien wel leuk om eens te kijken hoe ver jij denkt dat ik ga komen. 

Heb jij al eens een 30 day challenge gedaan?
A grateful heart, is a magnet for miracles.

Een reactie posten