Wat ik heb geleerd van connect dream create

Wie mij volgt op Instagram die weet misschien dat ik in september meedeed aan de cursus Connect Dream Create van Charlene ter Beek. Beter bekend als Leena van badass magazine. In deze cursus ging ik opzoek naar mezelf, heerlijk dromen en maakte ik eindelijk een facking plan. In dit artikel doe ik even een kleine terugblik op de maand om jou aan te zetten volgende keer ook gewoon mee te doen. Want jij bent een facking badass en ik gun je de wereld. 

De cursus Connect Dream Create is de eerste online cursus van Charlene ter Beek, een positive minded persoon dankzij wie ik al heel veel vooruitgang heb weten boeken in mijn mental health verhaal. Ik leerde haar kennen via een facebook oproep waarin ze vroeg of er mensen waren die een artikeltje wilde schrijven voor haar nieuwe website. Haar energie spatte door haar woorden van het scherm af en ook de stijl van haar website was helemaal mijn ding. Ik besloot dus om voor haar een persoonlijk artikel te schrijven. Een keuze die als ik er nu op terugkijk echt heel veel voor mij heeft weten veranderen. 


Toen Leena niet lang geleden aankondigde dat ze een online cursus wilde uitbrengen, wist ik meteen dat ik mij wilde inschrijven. Dat deed ik dan ook en in september kon de Instacursus eindelijk beginnen. 


De cursus bestond uit 3 blokken: connect, dream & create. In het eerste blok (connect) gingen we opzoek naar onszelf door dieper na te denken over onze gedachten. In blok twee (dream) gingen we opzoek naar waarom we nu eigenlijk doen wat we aan het doen zijn, wat onze grootste dromen zijn, maar ook wat ons tegenhoudt om deze dromen nu eigenlijk niet gewoon waar te maken. In het derde en laatste blok (create) maakte we gewoon eindelijk eens een keihard plan. 


Wat ik heb geleerd: 
Dankzij de cursus heb ik veel meer vertrouwen gekregen in het feit dat ik mijn dromen gewoon allemaal echt kan waarmaken. Ik moet het gewoon allemaal wat beter inplannen en gewoon echt gaan met die banaan. Daarnaast heeft de cursus er ook voor gezorgd dat ik veel beter bewust ben van waarom ik nu eigenlijk doe wat ik doe. 

Om die reden heb ik dan ook besloten om dingen gewoon te doen. Toegegeven, soms is het best nog moeilijk allemaal, maar dat is natuurlijk niet meer dan normaal. 

Momenteel weet ik nog niet of Leena de cursus nog een keer terug brengt, maar ik ga jullie daar natuurlijk van op de hoogte houden via Instagram. 

Heb jij al ooit een online cursus gevolgd? Welke was dat?

Take a deep breath and remember who the fuck you are.

Een reactie posten