#Marthe

“Waar word ik gelukkig van?” 

Dit vraag ik me af terwijl ik rustig op mijn kamer zit en de avondzon binnen schijnt door het open raam. Al meteen een goed voorbeeld, hoe de zon altijd zo mooi kan binnen schijnen en taferelen maken zoals de zonsondergang en zonsopgang. 

Ik geniet echt van al die kleine dingetjes. Een lief berichtje krijgen van iemand, een glimlach van een vreemde die je tegenkomt op straat, een lieve reactie op een blogpost, ontbijten in de zon, het maakt altijd je dag goed.

Ook de mensen (& dieren) rondom mij maken mij echt gelukkiger dan ooit! Onverwachte afspraakjes met vrienden, gezellige gesprekken over niets, familiefeestjes, knuffelen met Witse (mijn hond), samen Friends kijken met mijn gezinnetje, kopjes krijgen van Snoes (mijn kat), slappe lach hebben om het onnozelste ooit of gezellige praatjes in de klas (wow dat voelt nu zo lang geleden). 
Het is zo leuk om te genieten van al die kleine momentjes!
Ik hoop dat jullie op jullie eigen manier ook heel gelukkig zijn en genieten van het leven! (cliché, maar waar!)
Lieve Amber, dankje dat ik dit artikel mag schrijven voor je blog! Als je nieuw bent op deze blog, kijk eens even rond hier en dan zal je als vanzelf op die volgknop duwen, want Amber maakt altijd zoiets heel moois van haar artikels!

Liefs,
Marthe

4 opmerkingen