#Benthe


Hi leuke lezers van Ambers things! Mijn naam is Benthe en net als de gastbloggers die mij voorgingen deel ik in dit artikel graag iets over wat mij blij maakt. Maar eerst zal ik mezelf even voorstellen. Ik werk als online marketeer en ben oprichter van Lifejunkie.nl: een platform voor millennials die meer uit zichzelf en uit het leven willen halen. En dat is meteen een mooi bruggetje naar het eerste ding waar ik blij van word.

Persoonlijke ontwikkeling

Ik vind het ontzettend belangrijk om bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling en dat is ook eigenlijk waar Lifejunkie over gaat: daar deel ik graag dingen die ik heb gelezen over bijvoorbeeld meer productiviteit of een betere mindset, maar hier mogen ook andere vrouwen hun kennis delen. Ik geniet enorm van het opzoeken van inspiratie in boeken en podcasts en om daar vervolgens over te schrijven. Dus dat is mijn eerste blijmaker!

Lieve collega's

Ook werk vind ik belangrijk. Ik werk fulltime dus dan moet het natuurlijk wel een beetje leuk zijn om te doen én in een gezellige omgeving zijn. Ik kan ontzettend genieten van gezellig kletsen bij het koffiezetapparaat en borrelen met collega's. Op zulke momenten voel ik me altijd knettergelukkig!

Muziek luisteren en maken

Nu iets wat ik graag in mijn vrije tijd doe: ik hou enorm van muziek! Van muziek luisteren, maar ook van muziek zelf maken. Zingen is mijn favoriete ding om te doen en als ik samen met mijn muzikale broers ben, pak ik ook graag de basgitaar erbij. Zo vrolijk word ik daarvan!

De stad in

Ik woon samen met mijn vriend in Utrecht en samen houden we er enorm van om nieuwe eettentjes te proberen, speciaalbiertjes te drinken of festivals te bezoeken. Een weekend zonder plannen verandert bij ons ook in een mum van tijd in een weekend vol gezelligheid in de stad.

Dat was mijn lijstje! Ik ben benieuwd: zijn er dingen die jullie herkennen?

1 opmerking