Wat ik nu echt wil

Enkele maanden terug schreef ik het artikel "Ik stop er mee"en vertelde ik jullie dat ik het afgelopen jaar gezocht heb naar wat ik nu echt wilde gaan doen met mijn blog. Ik vertelde dat ik me beter ben gaan voelen en dat ik eindelijk klaar was om te doen wat ik nu echt wilde doen. Vandaag wil ik hier even verder op ingaan. 

Op mijn tweede blog is duidelijk waarover wij het hebben, boeken, films, series en af en toe muziek. Dit zorgde er voor dat ik eens ging kijken naar dit blog en dat ik niet echt één grote bol wol terug vond, maar eerder allemaal verschillende touwtjes die ik niet tot één lange draad kon vormen. De laatste tijd ben ik meer tevreden over het gebrekkige aantal content dat ik maak. Ik heb het dan niet over dat gebrekkige aantal, maar over de inhoud ervan. Hoewel ik nog vele deuren heb gevonden (en nog steeds vind) naar verbetering, merk ik dat de content die ik nu creëer meer liggen bij wat ik wil op Ambers Things. 

In het artikel "Koffieklets met koekjes", liet ik al kort vallen in welke richting ik mijn blog wil duwen, geluk. Geluk kan je heel erg ruim interpreteren en toch is het een heel erg duidelijk onderwerp. Ik heb dit jaar een pad getrotseerd vol hobbels, putten en diepe afgronden, maar het gaat al een tijd veel beter en dat door enkele veranderingen die ik maakte. Zowel kleine als grote, maar ze waren stuk voor stuk het proberen waard. Ook heb ik dit jaar met vele mensen gesproken die zelf last hadden van afgronden onderweg en dat zette mij aan het denken. Waarom zou ik deze mensen en alle andere andere mensen die niet lekker in hun vel zitten niet proberen helpen? Als eerste startte ik het project happy me, waarin ik mensen liet schrijven over wat hen gelukkig maakt zodat ze daar bij stil zouden staan, maar ook om andere te inspireren te kijken naar wat hen gelukkig maakt. Nu is het tijd voor stap twee. Het delen van mijn zoektocht naar mezelf en mijn geluk, van mijn kleine en grote geluksmomenten, van mijn tips en tricks, maar ook van andere mensen hun tips en tricks. Op deze manier wil ik zowel mezelf als jullie proberen helpen in de zoektocht naar geluk. 

Zo kan je hier binnenkort artikels lezen over hoe je ruimte kan maken in je hoofd, hoe je je motivatie kan vinden (en behouden) en nog veel meer. (Ik kan natuurlijk nog niet al te veel prijsgeven.) Ik heb er in elk geval zin in en jullie?
2 opmerkingen

  1. Dit is echt zo'n origineel idee! Wauw!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het zelf ook énorm fijn om zo'n artikeltjes te kunnen schrijven! Wat leuk dat jij er een hele blog van gaat maken, happiness is everything!!! Ik kijk er naar uit 😍. Xxx

    BeantwoordenVerwijderen