Day Zero update #4

Deze vakantie had ik natuurlijk weer eens tijd om te werken aan mijn Day Zero project. Omdat ik mezelf heb verteld dat ik dit eens wat vaker zou moeten updaten, heb ik vandaag nog eens een update. Op 28 september heb ik nog exact een jaar om nog zo veel mogelijk van mijn doelen te bereiken. Ik ben benieuwd hoe veel ik er nog ga behalen, maar nu gaan we maar eens kijken naar wat ik wel al behaald heb. 

Waar ik mee bezig ben: 

Waar aan werd toegevoeg: 

008 II Haal 50 volgers op Bloglovin (40/50) 
Hier zijn sinds laatst 2 lieve schatten bij gekomen. Al maakt het voor mij niet echt uit hoe veel mensen mijn blog lezen en ik dus ook niet echt vaak naar mijn statistieken kijk, het is altijd leuk om te weten dat het werk dat je in je blog steekt geapprecieerd wordt. 

046 II Lees 30 boeken uit (16/30) 
Ook hier werden er 2 aan toegevoegd en wat voor knallers waren dat. Op mijn schouders vond ik zo goed dat ik dat wonder boven wonder in ongeveer een week uit heb gekregen. in het water was ook echt helemaal geweldig, hoe ingewikkeld het in het begin ook was, het eindigde echt geweldig. 

097 II Kijk een film voor elke letter van het alfabet (17/26) 
Hier werden er maar liefst acht aan toegevoegd en dat is behoorlijk veel aangezien ik liever series kijk. Toch zijn dat echt nog niet alle films die ik deze zomer keek. In dit artikel vind je nog meer films die ik deze vakantie keek en zelfs dat zijn ze nog niet allemaal. 

New:

017 II Drink een maand iedere dag 1,5L water
Voor wie vorige keer goed heeft opgelet, valt op dat deze hier vorige keer ook stond. Dit is aan het eind van de maand echter mislukt dus gaan we het nog maar eens proberen. 

057 II Geef 10 onbekende een compliment (1/10) 
Dit was een klein meisje in de Efteling, ik vertelde haar hoe mooi ze kon dansen en ooh wat was haar reactie schattig! 

100 II Doe aan RAK
RAK staat voor random acts of kindness, een geweldig concept waar echt meer mensen aan zouden moeten doen of dan toch bewuster, want vele onder ons zijn zich vaak niet bewust van alle RAK onder ons. 

Klaar: 

042 II Ruim een week lang alles op meteen na dat je het gebruikt hebt. 
Da bleek eigenlijk moeilijker te zijn dan verwacht. Uiteindelijk is het me wel gelukt, maar langer dan een week heeft het niet geduurd. *Kijk even in wat voor toestand ze dit artikel schrijft* 

043 II Neem een dagje voor jezelf
Dit heb ik wel meer dan 1 keer gedaan, maar ik vergat hem steeds af te vinken. Bij deze is dat dus gebeurt. 

055 II Neem je zusje mee op een gezellig uitje
Dit was echt wel al veel langer geleden gebeurd, maar ik was eigenlijk vergeten dat deze er tussen zat. Oeps. 

063 II Babysitten
Toen mijn broer normaal een week zou moeten gaan tennissen, had hij last van buikgriep. Omdat mijn ouders moesten werken, vroegen ze mij of ik kon oppassen, wat ik natuurlijk heb gedaan. Dit was vreemd genoeg de eerste keer dat ik echt langer dan een uur op mijn broer moest letten, wat maakte dat ik vond dat ik deze wel kon afstrepen. 

Nu hoop ik dat ik eindelijk eens alles wat ik gedaan heb of aan het doen ben heb vermeld, door de grote van de lijst vind ik het nog knap lastig om deze bij te houden en wordt het meteen een bende dus als ik nog iets nieuws vind, laat ik het zeker vinden in de vijfde update. 

Wat is jouw grootste droom? 

1 opmerking

  1. Op mijn schouders vond ik ook een heel leuk boek! Die andere zou ik ook wel graag willen lezen. Leuke post! x

    BeantwoordenVerwijderen