En toen was er ruimte • juli 2017

HOLY F**K! Is juli echt al voorbij? Waar is de "ooh, komt goed, daar heb ik nog 2 maanden tijd voor" gebleven? Weg. Gelukkig heb ik in juli een hele hoop bereikt, bedacht en gedaan. (lees: misschien is de tijd daarom voorbij gevlogen?) anyways, laten we even kijken naar hoe de maand juli is verlopen.

Zo veel mogelijk leven in het nu. ✔
Dat is moeilijk te zeggen, ik heb dan misschien wel zo veel mogelijk foto's proberen maken van de dingen die ik zag en ben minder aan het chatten geweest. Ik heb erg veel achter de laptop gezeten om enkele ideetjes uit te werken. Ik vind daarom wel dat ik deze heb vervult, of toch zeker voor de helft. 

Dingen van de summer bucket list schrappen. ✔

Dit is me ook zeker gelukt. Van de kleine dingen, zoals zelf pizza maken, tot aan de grotere dingen zoals naar een pretpark gaan. Hopelijk kan ik in augustus weer een hele hoop dingen afvinken. 

Create! ✔

Daar ben ik in elk geval druk mee bezig. Achter de schermen worden een hele hoop foto's gemaakt, nieuwe ideeën uitgewerkt en worden zelf leuke knutselwerkjes gemaakt voor mijn toekomstige fotomuur. 

Wat ik niet in mijn doelen heb gezet, was ruimte maken, maar dat is wel gebeurt. Ik heb mezelf (hoe pijn het ook deed) ontdaan van alles en iedereen die me niet gelukkig maakt. Ik heb mijn hele kamer overhoop gegooid op eindelijk eens alles weg te gooien waar ik niets meer aan heb of wat slechte herinneringen naar boven bracht. Laten we zeggen dat je hier later nog meer over kan terugvinden op mijn blog. 😉

Dus ja hoor, juli was een leuke maand. Hij was alleen veel te snel voorbij. Daarom zullen we de kommende 34 dagen maar eens extra van de tijd genieten. (Ik start 4/09 met school) 

Hebben jullie van Juli genoten? Wanneer gaan jullie weer naar school?1 opmerking

  1. Ik heb zelf best wel weer een beetje zin in school, maar tegelijkertijd gaat het me allemaal veel te snel en mag het allemaal nog wel even duren wat mij betreft haha :)

    BeantwoordenVerwijderen