Genieten nu het nog kan • Goals

Dinsdag zagen jullie wat ik van juli heb gemaakt. Vandaag zien jullie wat ik van hoofdstuk 8 ga maken, 8 al, we zijn al over de helft van dit nu al heel erg bewogen jaar heen dus laten we niet al te veel tijd verliezen en laten we even kijken naar wat ik met deze maand ga aanvangen.
Kijken naar de kleintjes.
Of in normale mensentaal, naar de kleine geluksmomentjes. Dit voorbije schooljaar heb ik geleerd dat je echt meer moet genieten van de kleine momenten. Hoe ik nu helemaal gelukkig word van Milou die snurkt op mijn bureau, van stickers plakken in mijn agenda of überhaupt het gebruik maken van mijn agenda, van lijstjes maken en van nog zo veel andere dingen. Ik wil ze gewoon wat meer vastleggen zodat ik er naar kan kijken als ik me even verdrietig voel.  

Work work work. 
Onlangs las ik dat je je blog nooit werk mag noemen, je moet namelijk bloggen omdat je dat leuk vindt, maar nadat ik dat het gelezen, besefte ik plots dat ik dat wel doe. Als mensen aan me vragen wat ik aan het doen ben, is mijn antwoord vaak werken. Natuurlijk bedoel ik daarmee werken aan mijn blog want, dat weten zij ook wel. Maar is het erg om mijn blog als werk te beschouwen? Werk kan toch ook leuk zijn? Vrijwilligerswerk is ook werk, toch? Best grappig dat ik dit ook werk noem aangezien ik hier geen rooie cent mee verdien, wat nog maar eens laat blijken dat bloggen voor mij niet voelt als een verplichting, ik vind het gewoon makkelijker om het zo uit te leggen aan mensen. (lees: Euhm, sorry ik weet zelf ook niet wat dit met het eigenlijke doel te maken heeft maar ik wilde heet even gezegd hebben.) 


Het doel dus. Ik ga in augustus heel veel werken aan mijn blogs. Vooral Story Tellers krijgt een hele nieuwe twist. Geen idee over hoe Mirte hier over denkt, maar ik vond het maar een beetje saai om telkens weer een review te schrijven. Vaak heb ik die boeken en films al een maand van tevoren uit, dat is dus het grote nadeel van om en om bloggen en maar één artikel in de week online gooien. Ga ons dus even volgen op Instagram voor enkele voorproefjes, op Facebook om op de hoogte te blijven en/of op Bloglovin om een leuk overzicht te krijgen van onze artikels. Ik ben in elk geval erg benieuwd naar hoe dat allemaal gaat verlopen. 


Genieten nu het nog kan.
Oké, ik geef het toe. Ik ben deze zomer echt heel erg weinig buitenshuis geweest. 1) Omdat het weer in België ook gewoon echt een ramp is en 2) omdat dit vat dat overloopt van de inspiratie en ideeën op mijn blogs geknald moet worden. Begrijp me niet verkeerd, want ik ben dol op coderen, schrijven, knutselen en alle andere behind the scenes die er nog bij komen kijken en word ook erg blij als het allemaal goed uitdraait. Reacties of niet. Nu de herfst alweer dichterbij komt (waarschijnlijk wordt het weer dan wel weer goed *eye roll*), wil ik dus echt wat gaan genieten van die laatste zonnestraaltjes buiten, van de druk op gebied van toetsen en taken die er nog eventjes niet is en gewoon van alle kleine geluksmomentjes. Ik hoop dat Augustus een maand wordt vol prachtige herinneringen, dat het zonnetje eindelijk een beetje gaat schijnen 


Wat gaan jullie nog doen deze maand?

3 opmerkingen

  1. Het lukt je wel! Vooral genieten inderdaad!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Genieten van de kleine dingen, het lijkt zo simpel, maar het wordt zo snel vergeten. Probeer inderdaad deze maand lekker te genieten! Schrijf elke dag 3 dingen op in een lijstje die je die dag blij maakten - dat helpt mij altijd om me te laten genieten van de kleine dingen. Dan weet ik zeker dat je aan het eind van de maand kan terugkijken op een heleboel fijne dingen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk goals! Genieten moet je vooral blijven doen lieve Amber, en ik ben zoooo benieuwd naar die nieuwe Lay-out en alles van je andere blog! Ik kan niet wachten tot ie klaar is! Xxxx dikke kus

    BeantwoordenVerwijderen