Koffieklets met koekjes

Wat gek, het lijkt wel alsof ik al een hele tijd geen artikels meer heb geschreven. Ik heb de afgelopen tijd gewoon het meeste van mijn artikels een week op voorhand ingepland en ik ben er nog steeds niet uit of dat nu juist goed is om te doen of dat het nu echt een foute manier van bloggen is, maar goed. Hier ben ik weer. Alive and kicking met een vat dat overloopt van de ideeën.
De zomer is alweer goed bezig en mijn weekje weg van huis zit er al weer op. Wat wil zeggen dat de agenda weer gevuld wordt met to do lijstjes. Het frustreert mij dan ook enorm dat mensen blijven zeggen dat ik niets doe. Daarom zal ik dat misverstand even de wereld uit helpen. Ik doe wel dingen, ik blog. Een hobby die tegenwoordig meer en meer mensen hebben, maar ook wel een hobby die een hele hoop andere mensen totaal niet begrijpen. Bloggen is een hobby waar je eigenlijk altijd mee bezig bent. Je bent op zoek naar inspiratie, naar woorden, moet foto's maken, zien dat jouw artikels anders zijn dan andere en nog zo veel meer. Daarnaast steekt er in het schrijven van je post ook gewoon erg veel tijd en je moet je proberen houden aan je schema, zelfs wanneer je op reis bent of wanneer het even minder gaat. Wat sommige dan ook af en toe nog vragen is of ik geld verdien met mijn blog. Nee, ik heb met mijn blog nog geen cent verdient. Hierop volgt dan weer de vraag 'Waarvoor doe je het dan?" Omdat schrijven iets is wat ik het liefst van al doe, ik kan er mijn creativiteit in uiten en ik kan er mijn gedachten mee kwijt. Anyways, ik ga hier niet veel woorden meer aan vuil maken behalve dan dit: als bloggen dan toch een beetje niets doen is, wil ik het jou echt heel erg graag zien doen. 
We waren dus bij de to do lijstjes gebleven. Op die lijstjes staan dus vooral dingen die te maken hebben met mijn blog blogs. Van artikels die ik moet schrijven naar foto's die ik moet maken, van boeken die ik moet lezen tot films en series die ik moet kijken (want ook dat hoort bij mijn blogwereldje), van inspiratie zoeken tot die inspiratie proberen uitwerken en nog zo veel meer. Eén van alle dingen die op die lijstjes staan, is het op zoek gaan naar een niche en dat is voor mij echt een van de moeilijkste dingen op aarde, want ik blog letterlijk over alles wat ik schrijf super graag. Eén van de dingen die ik echt meer op mijn blog wil doen verschijnen en wat mijn niche misschien wel kan worden, is geluk. Omdat dit een heel ruim iets is, kan ik daarom dus nog steeds blijven schrijven wat ik nu schrijf, want dat zijn gewoon allemaal dingen die mij gelukkig maken, maar als jullie mij nog wat tips kunnen geven om mijn blog te laten groeien en in de zoektocht naar een niche, laat het dan even weten. 

Hoewel ik zelf enorm veel inspiratie heb, wil ik jullie toch nog even vragen wat jullie deze zomer nog graag zouden willen lezen op deze blog. 

Ook wil ik jullie nog even een snelle update geven van hoe het met mij gaat, omdat ik het gevoel heb dat dat al weer even geleden is. Met mij gaat het echt helemaal prima. Ik heb enorm veel inspiratie en motivatie voor mijn beide blogs en ook op verschillende ander vlakken gaat het echt geweldig met me. Mijn hoofd staat niet meer op springen en de vakantie doet me gewoon ontzettend veel deugd op heel veel vlakken. 
En dan rest er mij nu nog maar één ding, de koekjes of beter gezegd, de bekendmaking van de winactie. 
*tromgeroffel* 
De winnares is geworden: Inne! Gefeliciteerd meisje! Ik laat even een berichtje achter en stuur het pakketje zo snel mogelijk op. 

Hoe gaat het met jullie? 

1 opmerking