Goals • 02/17

Hoofdstuk 2 van 12. Wat gaat dat toch ongelooflijk snel, vind je ook niet? Ook voor februari heb ik 5 doelen opgesteld in de hoop het deze maand wel goed te doen. 
Water drinken. 
Deze maand wil ik vooral water drinken, het liefst wil ik helemaal niets anders meer drinken dan water, maar dat wordt wel echt heel moeilijk denk ik. 

"Ik zie je graag"
Februari is natuurlijk de maand van de liefde en hoewel 14 februari dient voor alle verliefde koppeltjes, ik doe het eens anders dit jaar. Omdat ik single ben en omdat ik ook gewoon een paar mensen in de bloemetjes wil zetten wil ik iedereen die ik graag zie vertellen dat ik dat doe. 

Inhale & exhale.
Ik ben iemand die mij heel snel heel veel aantrekt op verschillende vlakken en dan begin ik echt helemaal te panikeren en te stressen. Daarom wil ik deze maand proberen om gewoon alles uit te blazen en rustig te blijven. 
Yeah write! 
Jullie zullen het misschien wel al weten (en anders vertel ik het nu), maar ik ben bezig met mijn eigen boek en daar wil ik deze maand weer eens goed aan werken. Even voor de duidelijkheid: ik doe dit vooral als hobby en heb dus nog niet de vooruitzichten om mijn boek ooit uit te brengen. Ook voor mijn blogs wil ik deze maand zo veel mogelijk proberen schrijven. 

Opgeruimd staat netjes! 
Wat vorige maand niet werkte, kan dat deze maand misschien wel? 

En dit was dan alweer mijn korte overzicht van wat ik deze maand allemaal wil doen. 

Wat staat er bij jou op de planning?

4 opmerkingen

 1. Ooh een eigen boek, heel gaaf!! Water drinken is inderdaad erg belangrijk, ik probeer het ook meer te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaaater ! Volhouden Amber ! We zijn al een weekje verder. Heb je al gesjoemeld ? Hihi ...
  Alexx had wafelenbak op school, en ja mama, daar hoorde toch wel een lekkere chocomelk bij ! :)
  Maar thuis doet ze het prima hoor. En de mama ook.
  En ik wens je nog veel inspiratie bij al jouw schrijfkriebels. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zijn mooie en haalbare doelstellingen! En een boek zeg, zo cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh wauw, een boek! Gaaf! Veel plezier! Mooie goals!

  BeantwoordenVerwijderen