Recap • 01/17

De maand vloog voorbij en toch leek hij eindeloos. Hoewel de nacht (en de dag die op die nacht volgde) van 31december naar 1 januari een herinnering wordt voor het leven *begint spontaan weer te lachen* en de kerstvakantie me weer helemaal opgeladen heeft, weet ik niet goed wat ik er van moet denken. Ik heb zowel goede als slechte herinneringen aan deze maand en jammer genoeg wegen die slechte weer meer. *Smeekt in gedachten om een zoveelste kans*  

Positief blijven denken.
Ik durf eerlijk toe te geven dat deze toch wel een heel klein beetje mislukt is. Hoewel toch ook niet helemaal. Stiekem weet ik het niet zo goed.

Opgeruimd staat netjes! 
Oké, van deze weet ik zeker dat hij niet gelukt is. Volgende keer beter?

Genieten! 
Genieten van de positieve dingen die er gebeurd zijn heb ik absoluut gedaan, en dat doe ik nu zelfs nog. 
*KLIK* *KLIK* *KLIK*
Dit was dan weer een dikke flop. Misschien ook wel omdat er niet veel vast te leggen viel, maar deze ga ik zeker nog goedmaken. Ooh en de leuke herinneringen worden wel bewaard, ze worden allemaal bijgehouden in een schrift. 

Read & watch.
Vooral dat watch gedeelte van mijn doel is tot vervulling gebracht en dat lezen, ik heb twee boeken uit, dat wel. Het zou alleen wat fijner zijn moest ik wat sneller kunnen lezen, dan kun ik er meer lezen. 

En dat was het dan, mijn januari, mijn begin van 2017. Ik heb beseft dat ik toch echt wel heel erg blij mag zijn met mijn beste vrienden. Ik kan nog steeds 10 minuten lachen om domme dingen die er gebeurd zijn deze maand, ik begon mijn 2de blog en de grootste verandering was toch wel dat ik mijn haar heb laten ontkrullen, dus al bij al was mijn begin van 2017 zo slecht nog niet. Op naar hoofdstuk 2!  

Hoe was jouw maand?

5 opmerkingen

 1. Mooie dingen behaald, de rest komt nog wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb helemaal gemist dat je een tweede blog hebt! Ik zoek hem nu gelijk op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha dat wordt opruimen komende maand!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Genieten is inderdaad erg belangrijk! En hup, opruimen nu. Nee grapje haha :)

  BeantwoordenVerwijderen