Suprise!

Het voelt best spannend, spannend omdat ik er nu al bijna een hele vakantie mee bezig ben en (hopelijk) nog niemand het door heeft gehad. Ik weet nog dat het hele begin van dit nieuwe project echt super grappig begon. Namelijk zo: 
Ik stond op een bepaald moment in de keuken en glas water te drinken tot mijn gedachten opeens iets zeiden. "Waarom begin je geen blog samen met Mirte?" En zo stuurde ik Mirte een berichtje om te zeggen dat ik weer eens een krankzinnig idee in mijn hoofd had. Na wat over en weer sturen hadden we de volgende dag afgesproken om de blog op poten te zetten. En zo gebeurde het, Story Tellers was geboren. Houd jij van boeken, films en series, dan moet je zeker eens een kijkje gaan nemen op onze nieuwe blog en hopelijk vinden jullie het net zo leuk als wij. Ooh ja, vergeet ons blog ook niet te volgen, dan blijven jullie op de hoogt van onze artikelen. 

Heel veel lees plezier gewenst.

1 opmerking

  1. Wat leuk! Ik houd zeker van films, boeken en series dus ik neem gelijk een kijkje!

    BeantwoordenVerwijderen