Niet te geloven dat het echt al januari is. Oké, we zitten alweer bijna op de helft, maar toch. Ik wil dit jaar weer eens gaan beginnen met maandelijkse doelen, want jaardoelen, zijn altijd zo algemeen en vaag. Daarom wil ik nu iedere maand doelen stellen, niet vaag, gewoon duidelijk en makkelijk te behalen als je er de moeite voor neemt. Vandaag is natuurlijk januari aan de buurt. Benieuwd naar mijn doelen, lees dan zeker verder. 

Positief blijven denken.
2017 is voor mij al goed begonnen, door een lijstje (in mijn hoofd wel is waar) dat ik samen met mijn beste vriend gemaakt heb enkele uurtjes voor de klok 00:00 aangaf. We maakte een lijstje van dingen die we achter zouden laten in 2016, een lijstje met woorden die niet meer zouden vallen in 2017 en ooh wat was dat gezellig. Het leukste van al is dat het werkt, misschien omdat we het samen doen, misschien omdat iedereen nu een nieuwe start neemt of misschien om een hele andere reden, wie zal het weten? 

Opgeruimd staat netjes! 
Stukje bij beetje mijn kamer opruimen en weggooien wat me niet meer gelukkig maakt. Van oude schriftjes tot kleding die me niet meer past, alles gaat weg. 
Genieten!
De positieve kleine dingen zijn belangrijk, en daarom moet je er zo veel mogelijk van genieten. 

*KLIK* *KLIK* *KLIK*
Mooie momenten vastleggen dus. Ik vind het altijd super jammer als ik foto's zoek in mijn gsm en er eigenlijk helemaal geen nieuwe foto's in staan en daarom, wil ik vanaf nu de mooie dingen zo veel mogelijk vastleggen. 

Read & watch.
Hoewel ik hier eigenlijk pas morgen iets over kan vertellen, kan ik nu wel zeggen dat ik vanaf nu nog meer zal lezen en nog meer uurtjes achter netflix en in de bioscoop zal doorbrengen. (Morgen wordt wel duidelijk waarom.)

En dat waren ze dan, mijn 5 doelen voor deze maand. 

Wat zijn de jouwe?

3 opmerkingen

  1. Mm, ik ben benieuwd naar dat nieuws 😉
    Maar voor de rest, we gaan er samen een topjaar van maken! Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ben benieuwd waar dat laatste doel mee te maken heeft.

    BeantwoordenVerwijderen