Hoe ik plots iets besefteSchool school school en nog eens school. Ik ben tegenwoordig alleen maar bezig met school en om eerlijk te zijn, zag ik daar niet echt het probleem van in tot enkele weken terug. Nu ja, maanden eigenlijk. Ik besefte plots dat ik naast school niets doe. Oké ja, ik heb mijn blog dat ik eigenlijk echt verwaarloos tegenwoordig en ik heb mijn youtube kanaal waar ik zo ontzettend veel ideeën voor heb maar waarvan het gewoon nooit komt. Maar ik heb niet echt een doel weet je wel. Ik heb 101 dingen die ik wil doen maar ik doe gewoon de moeite niet om het te doen. Ik wil een boek uitbrengen maar ik werk er niet meer aan, ik wil van mijn blog iets groters maken, ik wil leuke content maken op mijn youtube kanaal en ik wil acteren. Het komt er gewoon niet van, want ik ben gewoon altijd bezig met school.

Ik heb net een rapport binnen en geloof het of niet maar ik heb geen enkele buis, zelfs niet voor frans en dat verbaasd me want eerlijk is eerlijk ik heb niet echt het gevoel dat ik al iets voor school gedaan heb dit jaar. Ik blijf maar piekeren over het feit dat ik niet wil dat dit het is weet je wel, naar school gaan, thuiskomen, huiswerk maken, eten, tv kijken en slapen. Daar heb je toch niets aan, ik wil echt iets doen met mijn leven weet je, ik wil vechten voor de dromen die ik wil bereiken en starten met dingen doen. Het feit dat ik dit allemaal opeens besef heb ik dan ook nog niet eens aan mezelf te danken, ik zag het pas toen iemand me er op wees en dat heeft me echt aan het denken gezet. En dat is tegenwoordig iets wat ik elke minuut van de dag doe, denken. 

En al weet ik niet goed hoe ik het moet verwoorden, ik heb geen zin meer om rond de pot te draaien, maar ik ga vanaf nu gewoon mijn dromen achterna, het kan me niet meer schelen wat andere mensen daar over denken, want ik wil doen wat MIJ gelukkig maakt en niet meer wat hen gelukkig maakt. Ik ben klaar met het feit dat ik altijd voor iedereen dingen doe zonder dat ze mij er iets voor teruggeven. Ik ga vanaf nu meer werken aan mijn blog en iets maken van mijn YouTube kanaal. Ik ga mijn to do lijstjes nakomen en ik ga proberen om productiever door het leven te gaan. Ik ben 15 nu en het wordt stilaan tijd dat ik ga doen wat ik wil doen. 

Ook wil ik even iets zeggen tegen iedereen die nu plots beseft dat ze eigenlijk ook niets aan het doen zijn met hun leven. Het is oké echt waar, maar doe er dan vandaag iets aan want eerlijk is eerlijk op een dag is het te laat om je dromen te verwezenlijken en krijg je daar zo ontzettend veel spijt van.  

Iemand nog enkele tips?

4 opmerkingen

  1. Goed gezegd en je moet echt sowieso doorgaan met je blog, ik weet dat sommige mensen het wat raar vinden maar je doet het zo leuk, inderdaad helemaal niks van aantrekken.

    BeantwoordenVerwijderen