De tijd van...

... het zoeken naar rust in mijn hoofd, een weekje vol warme drankjes, netflix, vriendinnen, dagen achter de laptop en heel veel goede boeken of in een woord samengevat, HERFSTVAKANTIE! Een week is kort, maar ik wil er zo veel mogelijk uithalen. Wie mijn vorige artikelen heeft gelezen, weet dat ik tegenwoordig niet meer de vrolijkste ben en dat ik het erg druk heb met mijn hoofd op orde krijgen. Ik kan je vertellen dat het nog steeds niet gelukt is en dat er dagen zijn waarop alles gewoon weg erger wordt, daarom snak ik naar de herfstvakantie. Ik snak naar een week waarin ik even niet aan school hoef te denken (pray met mij dat er geen leerkrachten zo lief gaan zijn om 700 toetsen op de planning te zetten), een week waarin ik kan genieten van heerlijke muziekjes op de achtergrond tasjes warme drankjes (want ik drink even veel koffie als thee) en goede boeken. Zoals elke vakantie maak ik een to do lijstje met dingen die ik wil doen en ook deze vakantie kan dat lijstje niet ontbreken.

Lezen
Ik heb het gevoel dat ik dat letterlijk op al mijn lijstjes schrijf, maar ja, ik moet gewoon echt meer tijd gaan maken om te lezen.

De puntjes op de i zetten
In mijn afwezigheid heb ik een aantal idee├źn op poten gezet die ik na de vakantie eindelijk kan introduceren op mijn blog EN YouTube kanaal. Going to spoil a bit: Kijk al maar uit naar nieuwe serie's. Een beetje spam kan er dan ook nog wel bij: ABONEER even op mijn kanaal en volg mijn blog even op bloglovin, dan mis je de aankondigingen niet.

Trachten rust te vinden
Het is een feit, ik probeer dit al maanden maar hey, ik geef niet op dus ik blijf het gewoon proberen. 
Naar de ikea
Ik heb helaas afscheid moeten nemen van 3 van mijn geliefde plantjes. Ik heb ze niet vermoord ofzo, ze werden gewoon te groot waardoor ze krom begonnen hangen en toen zijn ze afgeknakt. Hoewel ik nier echt de plaats heb voor nog meer plantjes, moet ik er gewoon nieuwe hebben en nu mijn kamer veranderd is, heb ik enkele nieuwe decoratie nodig. Hmmm, hoor ik daar een room tour komen? ;)

Shoppeeeeeeen!
Ja ladies, het is eindelijk weer zo ver he! #sweaterwheater!!!!!!!

Vooruit werken

Het is altijd leuker om een artikel te schrijven en het online te gooien wanneer het af is, het is ook gewoon veel oprechter maar, het is niet altijd handiger. Ik wil gewoon een paar artikelen als reserve hebben, zodat wanneer ik niet even de moed vind om te bloggen ik mijn blog niet hoef te verwaarlozen. Niet alleen voor mijn blog wil ik vooruit werken, ook wil ik zo veel mogelijk video beelden maken want ik wil echt verder met YouTube. 

Ik hoop dat ik uit deze week zo veel mogelijk kan halen. 

Hoe gaan jullie je vakantie doorbrengen?

4 opmerkingen

  1. Naar de ikea gaan is zooo ontzettend leuk (en zeker als je er maar 5 minuutjes vandaan woont ). Dat met rust in je hoofd begrijp ik wel, haal zoveel mogelijk uit je vakantie & het komt allemaal goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben net weer een weekje naar school en ben pas ook nog naar de Ikea geweest, ik waarschuw je maar vast hij is weer voorbij voor je het weet. Geniet er van!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke dingetjes die je gaat doen in de herfstvakantie!! Bij mij op de uni krijg ik helaas geen echte herfstvakantie, want we hebben gewoon een toets gepland staan....dus mijn vrije dagen moet ik helaas besteden aan studeren :(

    BeantwoordenVerwijderen