Examens

Met de handen in het haar zit ik daar, te staren naar letters en getallen die ze wiskunde noemen. Honderden franse woorden die ik probeer te onthouden, het zelfbeeld en verschillende culturen. En nog veel meer informatie die over me heen stroomt, alsof je in de douche staat, maar dan nu in een douche van  woorden. In die bergen die ik te doen heb probeer ik even naar adem te grijpen door dit artikel, dat ik schrijf terwijl er een boek frans naar me roept. De examens komen er aan (lees: nu ja, voor mij toch) en ik ben er om eerlijk te zijn echt NIET klaar voor! 

Dinsdag begint mijn examen periode en maandag heb ik al weer mijn laatste examen. 3 examens, 3 evaluatie momenten en ik ben er NIET klaar voor! Om de een of andere reden vind ik het ontzettend moeilijk om mij langer dan een 30tal minuten te concentreren. Op momenten als deze gaan mijn gedachten naar mijn blog in plaats van naar mijn werkboeken, lees ik liever uren in een boek of zing ik mee met leuke nummers. Ik de gewoon alles om tijd te rekken zodat ik niet naar mijn schriften hoef te kijken. Note: Who's with me? Met trots kan ik jullie vertellen dat ik mijn samenvatting van gedrag helemaal af heb en de giga reuze woorden lijst van frans ook in Quizlet staat. Vandaag word het een dagje wiskunde (triste blik komt tevoorschijn) en dat zie ik dus echt niet zitten! We hebben enkel meetkunde, dit trimester en dat kan ik dus echt voor geen meter (lees: hah, dat woordgrapje). Zoals ik al zei, leer ik met Quizlet (klik hier voor de site) (klik hier om te downloaden) Samenvattingen maak ik met OneNote. Deze 2 apps helpen me echt ongelofelijk vooruit. Geen rondslingerende papieren in je tas, die dan waarschijnlijk op de grond zullen vallen waardoor alles dooreen ligt, gewoon een smartphone of ipad en klaar.
Morgen heb ik gelukkig een halve dag, die begint met een uurtje tekenen 2 uurtjes film en een uurtje studeren. 


Al dit gepraat heeft eigenlijk geen punt, ik wil gewoon even bijkletsen. Welke examens hebben jullie? Wanneer beginnen jullie? Zijn jullie al begonnen? Doet jou school wel aan paasexamens? ..... 

Wisten jullie trouwens al, dat ik een playlist heb gemaakt op spotify? Helemaal onderaan kan je hem beluisteren en onder "stalken" vind je hem ook. En omdat ik zo enthousiast ben zal ik jullie hier alle liedje laten zien die er nu op staan. 
Ondanks deze vreselijke periode, ga ik vrolijk verder met mijn blije leventje hoor! Veel veel veel succes allemaal!

5 opmerkingen

 1. oh ik heb geen paas examens alhoewel ik het graag zou willen zodat mijn eind-examen vlotter zou gaan :) heel veel succes Amber. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook echt super blij met mijn paas examens! Bedankt Sterre!

   Verwijderen
 2. Ik begin morgen, met wiskunde... En ik heb tot volgende week maandag, elke dag één vak. Vreselijk! Succes nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb alleen Wiskunde en Economie, en ik begin morgen... Maar hé, die concentratie is er bij mij ook totaaaaaal niet (I AM WITH YOU) :)) Veel succes Amber! X

  BeantwoordenVerwijderen