Summer!

Nu de examens van start gaan hebben we natuurlijk iets nodig waar we ons op kunnen verheugen. Natuurlijk speelt de zomervakantie daar een grote rol in en vandaag deel ik wat ik allemaal wil doen. De zomer vakantie is bij mij vaak de vakantie waarin ik veel ijsjes eet en niet echt veel doe maar dit jaar staan er wel enkele dingen op de planning. Nieuwsgierig? 

Zeker 5 dingen van mijn day zero schrappen.

Veeeeeeeeeeel afspreken met vrienden en vriendinnen.

Genieten en heerlijk tot rust komen.

Gezonder eten. 
Sporten. 

Veel lezen. 

Tenminste een week lang alleen groeten en fruit eten.

Weer heerlijk aan de slag met youtube.

Elke dag een stukje filmen zodat ik een leuke vid kan maken aan het einde van de vakantie.

Mooie herinneringen maken. 

Proberen om elke dag toch iets te doen.
Dit was dan mijn korte overzicht over de aanstaande vakantie. Later wordt er vast en zeker nog het een en ander aan de lijst toegevoegd. Het belooft een fantastische zomer te worden.

Natuurlijk heb ik op dit moment even andere prioriteiten en dat zijn 

Rustig blijven omdat het echt wel goed gaat komen. 
Die examens knallen!!!!

Hebben jullie al examens? 

Succes allemaal -XXX-

4 opmerkingen