Another blogging tag

Het was alweer een hele tijd geleden dat ik nog eens een tag had ingevuld, dus leek het me leuk om dat weer eens te doen. Vandaag behandel ik de 'Another blogging tag' die ik vond op de blog van Tedje. Benieuwd naar mijn antwoorden? Lees dan zeker verder.

Wat zou je aan je blog willen verbeteren en wat wil je zeker zo houden?
Ik ben voorlopig heel erg blij met mijn blog. Het zou natuurlijk fijn zijn om het iets professioneler te kunnen maken maar, dat is momenteel nog iets voor later. Wat ik op dit moment zeker wil houden, is de lay-out.  

     Antwoord uit 2020: Ik heb om eerlijk te zijn niet eens een idee van hoe mijn lay-out er in 2016 nog uitzag. Die heb ik ondertussen al zo vaak veranderd... Wat ik wel wil meedelen, is dat ook in 2020 de lay-out iets is waar ik voorlopig niet echt iets aan wil aanpassen. Wat ik wel echt graag veranderd zou zien, is mijn eigen consequentie, want dat is nog echt wel een werkpuntje.

Doe je alles voor je blog alleen?
Eigenlijk wel. Alle artikels worden door mezelf geschreven en ook de foto's maak ik grotendeels zelf. Tenzij ik er zelf opsta natuurlijk, dan schakel ik de hulp in van mijn broer en zus.

Welk cijfer zou je je blog geven?
7. Ik ben heel erg blij met hoe mijn blog nu is maar, er is altijd ruimte voor verbetering. 

     Antwoord uit 2020: Er is nog steeds ruimte voor verbetering...altijd denk ik, maar ik neig momenteel toch eerder naar de 8. De perfectionist in mij durft nog niet hoger te mikken. Is tevens een werkpuntje. 

Verdien je geld met bloggen?
Neen, dat heb ik nog niet meegemaakt.  Ik zou het natuurlijk niet erg vinden wanneer dit zou gebeuren, maar ik denk dat dat iets is voor wanneer mijn blog wat groter is.
Wat vind je een nadeel aan bloggen, als je zou mogen kiezen? Of heb je wel iets minder leuk meegemaakt door je blog?
Aan het bloggen zelf heb ik momenteel nog geen nadelen ondervonden. Het enige dat ik wel altijd jammer vind, zijn de mensen die niet staan achter wat ik doe en wil doen. Ik houd zelf zo veel veel van schrijven en dingen delen dat ik echt een toekomst durf te zien in wat ik doe. Het zou dan natuurlijk leuk zijn moesten de mensen waarvan hun mening je iets doet in je geloven. 

Waardoor blijf je hangen op een blog en wanneer klik je weg?
Ik zou willen zeggen dat de lay-out van een blog me niets doet, maar dat zou niet eerlijk zijn. Wanneer de lay-out van een blog veel te druk is klik ik weg. Iets anders waar ik me ook aan kan storen is dat er geen 'lees meer' knopjes aan de artikels worden toegevoegd waardoor je eindeloos lang moet scrollen om ergens te komen. En last but not least, ik houd er ook niet van wanneer lange artikels niet worden afgewisseld met foto's, maar dat ligt vooral aan mijn concentratie vermogen denk ik. 

Heb je mensen leren kennen door het bloggen? Zo ja, wie bijvoorbeeld?
Nee, maar dat lijkt me echt superleuk! Ik zou jullie zo graag een keertje willen ontmoeten en gewoon gezellig kletsen en foto's maken. 

     Antwoord uit 2020: Ondertussen is het antwoord ja en heb ik bijna dagelijks contact met andere bloggers die mij al sinds 2015 volgen 😱. Ook zijn er al een paar bloggersdates geweest en die mogen er van mij zeker nog meer komen. 
Wat vind jij van persoonlijk bloggen? Waar let je op bij de informatie die je deelt op je blog?
Ik zie er absoluut het probleem niet van in. Ik houd er zelf echt enorm van om gewoon open en eerlijk te zijn met de mensen die de tijd nemen om je blog te bekijken. Natuurlijk zullen er altijd wel grenzen zijn en is het ook niet zo dat omdat jij jouw leven op het internet wilt gooien, dat je moet verwachten dat een ander dat ook wilt doen. Een ander zijn privacy respecteren is dus echt enorm belangrijk.

Denk je nog lang door te gaan met bloggen en hoe zou je blog dan ontwikkelen, volgens jou? Wanneer denk je te stoppen?
Ja, ik ga met heel veel plezier nog lang door met bloggen! Hoe mijn blog zal ontwikkelen, is misschien wel een moeilijke vraag. Dat weet je nooit echt op voorhand, toch? Aan stoppen wil ik nog niet denken, dat doen we later wel.

     Antwoord uit 2020: Dit jaar vier ik de 5de verjaardag van mijn blog...Hoe gek is dat? Aan stoppen denk ik nog altijd niet en qua ontwikkeling wil ik vooral blijven groeien, zonder het plezier dat ik zelfs na 5 jaar nog steeds heb, te verliezen. 

Zou je je blog verwijderen in ruil voor 50 000 euro?
Nee, absoluut niet. Ondanks het feit dat deze blog op dit moment nog niet zo oud is en ik nog niet heel veel lezers heb, is Ambers Things net als een kindje voor me en ik zou het voor geen geld van de wereld willen opgeven. 

Welke dingen gebruik jij om te bloggen?
Mijn MacBook Air, mijn IPhone 5s (voor het editten van de foto's), een blogboekje, een agenda en de Nikon D3300. 

     Antwoord uit 2020: Ik gebruik nog steeds een MacBook air, maar dat is ondertussen al een nieuwe, de Iphone 5 werd een 8, het blogboekje heb ik nog, maar ik werk tegenwoordig vooral digitaal. De agenda werd ook omgeruild voor een heuse content kalender, die trouwens ik nog echt een work in progress is en de Nikon D3300 werd een D3400. 

Benieuwd naar welke tags ik nog meer heb ingevuld? Klik hier.

3 opmerkingen

  1. Het lijkt mij ook heel leuk om eens te meeten, ik ben al uitgenodigd door iemand uit de buurt maar jij woon helaas niet echt in de buur... Je telefoonhoesje is zoo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen