Travel Journal (+diy)

Wat moet je doen als iedereen slaapt en ja als enige in huis wakker bent? Verzamel al je creativiteit en begin een travel journal! Laura, mijn zus heeft een smashbook en kreeg zo het idee om er een stukje travel journal in te maken, dit gaf mij dan weer het idee om ook een travel journal te beginnen. 
Het boekje dat ik gebruik is van de HEMA. Op de voorkant van het boekje heb ik een kaart geplakt van google maps, die ik heb bewerkt met Picmonkey. De washi tape die op het boekje plakt komt ook van de HEMA.Bovenaan is het boekje een beetje beschadigd maar dit vind ik zelf net dat beetje extra geven.
Op de binnenkant van de flap heb ik een met picmonkey bewerkte wereldkaart geplakt met glitter washi tape. Bovenop de wereldkaart heb ik nog een klein vliegtuigje geplakt. Het plaatje met adventure is out there op heb ik gekregen van mijn zus, die had er nog ééntje extra. Aan de rechterkant heb ik vlaggetjes van een aantal landen waar ik naartoe ben geweest geplakt, waaronder Spanje,Italië, Engeland, Nederland,Duitsland en Oostenrijk. 
Ik start het boekje met de vakanties van deze zomer, dit is de eerste. Aan de linkerkant zie je een foto van mijn kleine zus Alexx, met daaronder de plek waar de foto is genomen, Playmobil fun park (lees: Ja ja, dat is in Duitsland en niet in Oostenrijk.). Aan de rechterkant heb ik bovenaan een auto gekleefd omdat we met de auto naar oostenrijk zijn gegaan. Onder da auto heb ik geschreven van wanneer tot wanneer we in Oostenrijk zijn geweest, van 11 juli 2015 tot 23 juli 2015. Om duidelijk te maken waar we op vakantie zijn geweest heb ik met picmonkey een tekst gemaakt. Een sticker en 2 foto's en de de pagina Oostenrijk zit er op.  

De laatste pagina die ik heb gemaakt is deze. Deze vakantie doen we met het vliegtuig, vandaar dus het mini vliegtuigje.
__________________________

Dit is hoe ik de tekst heb gemaakt:
     1. Ga naar picmonkey.com                         2. Klik op design        

3. Klik op de Tt aan de linkerkant van je scherm, kies een dik lettertype en type wat je wil typen.
4. Ga naar google en kies een afbeelding die je over je letters geen wil, sla die op en ga terug naar picmokey. 
5. klik op het vlindertje en open de afbeelding die je net hebt gekozen door op Your own te drukken.
6. Maak de foto zo groot als het witte vlak  


   7. Zet het vakje van de blend modes op Add (of op wat jij mooi vind)               8. Nu nog even opslaan en klaar! 
Foto's die ik heb gebruikt:
Wat is jullie favoriete vakantie bestemming? 
Hebben jullie ook een travel journal, stuur gerust een foto naar mijn instagram. 

2 opmerkingen

 1. Vroeger was mijn favoriete vakantiebestemming New York City ! Ben er ondertussen reeds 2 keer geweest, en hoop er nog eens naartoe te gaan. Het is écht zo'n superstad als wat ze ervan vertellen. :))
  Maar momenteel is mijn grootste droom om nog eens naar Zuid-Afrika te gaan ! Op safari en walvisspotten ... En een paar vertrouwde plekjes nog eens bezoeken natuurlijk. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zijn 2 plekken waar ik ook heel erg graag naar toe zou willen gaan, een paar van mijn droom bestemmingen als ik eerlijk moet zijn.
   Liefs AT

   Verwijderen